.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Δικαστική δίωξη κατά του προέδρου της ΠΕΝΕΝ: Αναβολή για 10/10/24


Αναβολή και νέα δικάσιμος για τις 10 Οκτώβρη 2024

ΠΕΝΕΝ

Κατά την σημερινή ακροαματική διαδικασία στο Τριμελές Πρωτοδικείο Πειραιά αναβλήθηκε η προγραμματισμένη δίκη (λόγω αποχής των δικηγόρων από ποινικές υποθέσεις) και ορίστηκε νέα δικάσιμος για τις 10/10/2024.

Υπενθυμίζουμε ότι με παρέμβαση εφοπλιστών – κυβέρνησης ασκήθηκε δίωξη από την Εισαγγελία Πειραιά για την συμμετοχή της ΠΕΝΕΝ στην απεργία τις 10/6/21, η οποία είχε κηρυχθεί ως παράνομη και την ίδια μέρα την κάλυψε με σχετική απόφαση της η ανώτατη συνδικαλιστική οργάνωση, η ΓΣΕΕ.

Πρόκειται για κατασκευασμένη υπόθεση και κατηγορία με την οποία επιχειρείται η ποινικοποίηση των εργατικών και απεργιακών αγώνων και η στοχοποίηση της ΠΕΝΕΝ σε μια απεργία που αποφάσισαν όλα τα συνδικάτα της χώρας μας μεταξύ των οποίων και τα 13 Ναυτεργατικά σωματεία της δύναμης της ΠΝΟ.

Η δίωξη αυτή δεν πρόκειται να οδηγήσει την ΠΕΝΕΝ στην παραμικρή υποχώρηση, αναδίπλωση και αλλαγή της αγωνιστικής της γραμμής. Η στοχοποίησή της δείχνει για άλλη μια φορά ποιος είναι ο αντίπαλος και εχθρός του εφοπλιστικού κατεστημένου και της κυβέρνησης της ΝΔ.

Η Διοίκηση της Ένωσής μας θα ανακοινώσει το επόμενο διάστημα την αγωνιστική της απάντηση στην επιχείρηση τρομοκρατίας σε βάρος της και εναντίον όλου του αγωνιζόμενου Ναυτεργατικού μας κόσμου.

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 0.00% ( 0
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.