.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Δήλωση της Κίνησης Αντίστασης των Ανεξάρτητων Περιφερειακών Συμβούλων Αττικής


Με αφορμή την ανακοίνωση της Διοίκησης της Π. Αττικής για τη ματαίωση της συνεδρίασης του ΠΕΣΥ στις 12 Οκτωβρίου, μέρα μνήμης για την απελευθέρωση της Αθήνας από τον Γερμανικό φασιστικό ζυγό, από τις δυνάμεις του ΕΑΜ και του ΕΛΑΣ, στις οποίες είχε συμπαραταχθεί με ενεργό ρόλο η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού και χωρίς να υποτιμούμε τον αγώνα και όλων αυτών ακόμα και μενονωμένων πολιτών που πολέμησαν τον κατακτητή,

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ τη διαφωνία μας για τη ματαίωση της συνεδρίασης που όφειλε να γίνει.

Όφειλε να συζητηθεί το θέμα της απελευθέρωση της Αθήνας στο ΠΕΣΥ, για να ακουστεί και από αυτό το βήμα η ιστορική αλήθεια που επιμελώς αποκρύπτεται.

Η ιστορική αλήθεια που λέει ότι μια χώρα, η Γερμανία, με επικεφαλής έναν φασίστα, τον Χίτλερ, που προέκυψε μέσα από κοινοβουλευτικές διαδικασίες, πράγμα που δείχνει τη φύση της περιλάλητης ως μοναδικής, αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, αιματοκυλίστηκε ολόκληρη η Ευρώπη και η Ρωσία με σκοπό τον εκφασισμό τους.

Σήμερα, που η χώρα μας βιώνει ένα διαφορετικό είδος κατοχής με πρωταγωνιστικό ρόλο της Γερμανίας. Σήμερα που στο κοινοβούλιο της Γερμανίας εισήλθε μια φασιστική δύναμη με ποσοστό 11,5% μετά από 45 ολόκληρα χρόνια, σήμερα επιβαλλόταν η συζήτηση στο ΠΕΣΥ.

-Θεωρούμε σκόπιμη την αναβολή, που δείχνει πολύ καθαρά τις πραγματικές απόψεις της σημερινής διοίκησης, που εκλέχθηκε ως αριστερή διοίκηση για να αμαυρώσει όχι μόνο τον όρο αριστερά αλλά και την ίδια την ιστορία των λαϊκών αγώνων στη χώρα αυτή.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 2
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.