.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Αριστερή Πρωτοβουλία Γλυφάδας: Με μεγάλη επιτυχία η μουσική εκδήλωση!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Αριστερή Πρωτοβουλία Γλυφάδαςγια την προεκλογική εκδήλωση της 16-09-2023

Με την αριστερά της ρήξης και της ανατροπής!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προεκλογική μουσική εκδήλωση της Αριστερής Πρωτοβουλίας Γλυφάδας το Σάββατο 16 Σεπτέμβρη στην πλατεία του Αγίου Τρύφωνα στην Τερψιθέα Γλυφάδας.

Πολλές δεκάδες συμπολίτισσες-ες μας τίμησαν με την παρουσία τους, με τους οποίους ανταλλάξαμε απόψεις, συζητήσαμε τα προβλήματα της πόλης μας και δηλώσαμε πως όλοι μαζί θα παλέψουμε για να υπερασπίσουμε τα συμφέροντα και τις ανάγκες του λαϊκού κόσμου της Γλυφάδας, των εργαζομένων και της νεολαίας.

Στην εκδήλωση σύντομη τοποθέτηση έκανε ο επικεφαλής της δημοτικής μας κίνησης Νίκος Πυρουνάκης, παρουσιάζοντας συνοπτικά τις πολιτικές μας θέσεις, ενώ σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε και ο επικεφαλής του περιφερειακού συνδυασμού «Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στη Αττική» Κώστας Τουλγαρίδης. Επίσης, παρούσες-όντες ήταν πολλοί υποψήφιοι-ες από δημοτικές κινήσεις όμορων δήμων με τους οποίους θα αγωνιστούμε από κοινού για τα κοινά προβλήματα των νοτίων προαστίων.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά για την έμπρακτη αλληλεγγύη που εκφράστηκε με τη συλλογή χρημάτων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, τα οποία και θα διοχετεύσουμε μέσω καταλλήλων δικτύων αλληλεγγύης!

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ – ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Γλυφάδα 20-09-2023

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 2
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.