.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Απέσυραν προσωρινά την απεργοσπαστική τροπολογία!


Απέσυρε την τροπολογία για την κήρυξη της απεργίας η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, έπειτα από τις άμεσες αντιδράσεις που εκδηλώθηκαν.

Η τροπολογία θα κατατεθεί εκ νέου σε επόμενο νομοσχέδιο, μετά από νομοτεχνικές βελτιώσεις, όπως λένε πηγές του υπουργείου εργασίας.

Η πρωτοβουλία πρωτοβάθμιων σωματείων καλεί σε κινητοποίηση στις 12.00 στην πλατεία Κλαυθμώνος- Κοραή και στην στάση εργασίας που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ. (Δείτε εδώ)/ Ωστόσο το ΕΚΑ πήρε πίσω την απόφαση του ΔΣ για τρίωρη στάση εργασίας.

Η πρωτοβουλία σωματείων σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

Να πάρουμε τους αγώνες στα χέρια μας! Για μια νικηφόρα αναμέτρηση που θα φέρει στο προσκήνιο τις ανάγκες, τα δικαιώματα και την αγωνία του κόσμου της δουλειάς.
Κάτω τα χέρια από την απεργία!
Συνδικάτα ταξικά όχι εργοδοτικά
Όλοι στην μάχη της απεργίας στις 14 Δεκέμβρη

Η Αγωνιστική Ταξική Ενότητα στο ΕΚΑ καλεί στην κινητοποίηση και σημειώνει: «Πρόκειται για μια ωμή παρέμβαση στα συνδικάτα κατόπιν εντολής του ΣΕΒ και της ΕΕ που μας γυρίζει στα μαύρα και ματωμένα χρόνια για την εργατική τάξη που οι απεργίες ήταν παράνομες.»

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί στην Αθήνα στην απεργιακή κινητοποίηση στις 12.00 στην πλατεία Κλαυθμώνος. Στην Θεσσαλονίκη καλεί σε συγκέντρωση στις 6μμ στην Καμάρα

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 6
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.