.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


21η Απριλίου 1967 – 21η Απριλίου 2014


ert-mat138379429747 χρόνια μετά αγώνας ενάντια στο «μαύρο» σε όλες τις πτυχές της ζωής μας.

Όπως το δικτατορικό καθεστώς της 21 ης Απριλίου, δημιούργησε ένα ασφυκτικό πλαίσιο για τα ΜΜΕ, έτσι και η σημερινή συγκυβέρνηση (στις τάξεις της οποίας υπάρχουν πρόσωπα τύπου Μπαλτάκου με στόχο προσεγγίσεις με ανοιχτά φασιστικά-ναζιστικά μορφώματα), επέλεξε την πολιτική του «μαύρου» με το λουκέτο στην ΕΡΤ, την ίδρυση μιας τραγικής τηλεραδιοφωνικής ντουντούκας της τρόικας, την εκδικητική πολιτική σε όσους επιμένουν να αντιστέκονται με την ελεύθερη και αυτοδιαχειριζόμενη ΕΡΤ- ertopen.

ertopen-1Ντυμένη με τη σημαία της Ε.Ε. ακολούθησε πρακτικές καθεστώτων τύπου Βόρειας Κορέας και Ιράν, κατεβάζοντας δορυφόρους και κεραίες, επιστρατεύοντας πρόσωπα της νύχτας, με δοσοληψίες με τη δικαιοσύνη για να ρίξουν πομπούς της ΕΡΑ, κατέφυγε στη χρήση των ΜΑΤ, στο ψέμα, την καταπάτηση της εργατικής νομοθεσίας και τα πάσης φύσεως πραξικοπήματα.

Όπως οι αγώνες του λαού μας γκρέμισαν το δικτατορικό καθεστώς των συνταγματαρχών, έτσι και σήμερα οι αγωνιζόμενοι σε όλους τους χώρους και κλάδους, σε όλη τη χώρα θα γκρεμίσουν τη χούντα των αγορών και τους πολιτικούς της εκφραστές.

Και αυτοί θα αποτελέσουν παρελθόν, όχι μόνο με την εκλογική τους τιμωρία, σε δημοτικές-περιφερειακές-ευρωεκλογές (πρόκριμα και για βουλευτικές) αλλά διατηρώντας τη συλλογική μας δράση, στο πλευρό της κοινωνίας που αντιστέκεται.

Ειρήνη Φωτέλλη – εργαζόμενη ertopen, υποψήφια στο ευρωψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Νάσος Μπράτσος – δημοσιογράφος ertopen, υποψήφιος δημ. σύμβουλος με την «Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας»

Πέτρος Πομώνης – δημοσιογράφος ΕΡΑ Ζακύνθου, υποψήφιος δήμαρχος Ζακύνθου με την «Ανταρσία στη Ζάκυνθο»

Βάιος Χειμώνας – τεχνικός ΕΡΑ Χανίων, υποψήφιος δημ. σύμβουλος με την «Ανταρσία στα Χανιά – Αντικαπιταλιστική αριστερή κίνηση για την ανατροπή»

Iωσήφ Βικτωράτος – ertopen, υποψήφιος δημ. σύμβουλος Αιγάλεω, με το «Ρήγμα στα Δυτικά»Κριτικές - Συζήτηση

21η Απριλίου 1967 - 21η Απριλίου 2014

Όπως οι αγώνες του λαού μας γκρέμισαν το δικτατορικό καθεστώς των συνταγματαρχών, έτσι και σήμερα οι αγωνιζόμενοι σε όλους τους χώρους και κλάδους, σε όλη τη χώρα θα γκρεμίσουν τη χούντα των αγορών και τους πολιτικούς της εκφραστές.

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 3
Συμμετοχές )

Αφήστε μια απάντηση

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

wpDiscuz