.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Φωτό – ντοκουμέντο: Αστυνομικοί εμποδίζουν το ΕΚΑΒ να φτάσει στους τραυματίες


Αστυνομικοί παρεμποδίζουν μοτοσυκλέτα του ΕΚΑΒ να συνδράμει τους τραυματισμένους στη χθεσινή μεγαλειώδη διαδήλωση των εκπαιδευτικών

Φωτογραφία – ντοκουμέντο φέρνει σήμερα η Παντιέρα στο φως της δημοσιότητας.

Την ώρα που λίγο παραπάνω, στη διασταύρωση της Βασ. Σοφίας με την Ηρώδου Αττικού, έχουν τραυματιστεί η εκπαιδευτικός Θοδώρα Δριμάλα, μέλος του ΠΑΜΕ, και ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Δελής, στα λουλουδάδικα της Β. Σοφίας η αστυνομία παρεμποδίζει μοτοσυκλέτα του ΕΚΑΒ που σπεύδει να τους προσφέρει τις πρώτες βοήθειες!

Μετά την παρέμβαση απεργών εκπαιδευτικών και, από ό,τι φαίνεται, με την καταλυτική επίδραση της φωτογράφισης του στιγμιότυπου, η οποία έγινε αντιληπτή, η διέλευση της μοτοσυκλέτας τελικά επετράπη.

Να σημειώσουμε ότι η ρίψη χημικών, απαγορευμένων σε καιρό πολέμου(!) και η επικίνδυνη εκτόξευση χειροβομβίδων κρότου – λάμψης «στο ψαχνό» και όχι στα πόδια, είναι η συνήθης πρακτική των δυνάμεων καταστολής και όχι η «εξαίρεση», όπως προσπαθούν να μας πείσουν οι «έκπληκτοι/-ες» απολογητές και υπηρέτες της βάρβαρης αντιλαϊκής μνημονιακής πολιτικής κυβέρνησης – κεφαλαίου – Ε.Ε. – ΔΝΤ.

Απάντηση στη χθεσινή καταστολή της μεγαλειώδους διαδήλωσής τους, θα δώσουν οι απεργοί εκπαιδευτικοί με τη συνέχεια του αγώνα τους και την απεργία της Δευτέρας 14/1/2019.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 8
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.