.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


ΕΔΟΘ: Δηλώσεις μελών της ΛΑΕ που προκαλούν ερωτηματικά…


Παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου και από το ΓΣ της ΕΔΟΘ, ο Ν. Δασκάλου μέλος του ΜΕΤΑ και της ΛΑΕ, μετά τις καταγγελίες για συναλλαγή ΠΑΣΚ-ΜΕΤΑ στην ΕΔΟΘ και υφαρπαγή έδρας από τις Παρεμβάσεις. (δείτε την δήλωση εδώ)

Πιο συγκεκριμένα τα συνδικαλιστικά στελέχη του ΜΕΤΑ, οι Νίκος Δασκάλου και Μηνάς Μοναστηρίδης, ψήφισαν την παράταξη του ΠΑΣΟΚ για την Εκτελεστική Επιτροπή στην ΕΔΟΘ. Με τις δύο ψήφους των εκπροσώπων του ΜΕΤΑ-ΛΑΕ έχουμε την υφαρπαγή μίας έδρας από τις Παρεμβάσεις. (δείτε περισσότερα εδώ και εδώ)

Στην δήλωση παραίτησής του ο Ν. Δασκάλου ανέφερε ότι έκανε το λάθος να ακολουθήσει τη λογική του μικρότερου κακού. Είναι όμως η υπερψήφιση της παράταξης του ΠΑΣΟΚ με τις κορυφαίες ευθύνες για τον αφοπλισμό του συνδικαλιστικού κινήματος «μικρότερο κακό»; Πολύ περισσότερο όταν αυτό συνδυάζεται με την υφαρπαγή της έδρας των Παρεμβάσεων;

Την παραίτηση του Ν. Δασκάλου ακολούθησε η εμπρηστική δήλωση του Μηνά Μοναστηρίδη (ο όποιος δεν παραιτείται από το ΓΣ της ΕΔΟΘ), που αποτελεί και μνημείο θρασύτητας. (δείτε εδώ)

Η δήλωση είναι άκρως υβριστική και επιθετική απέναντι στις Παρεμβάσεις, ενώ χαρακτηρίζει τις παρεμβάσεις παράταξη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Το βασικότερο όμως είναι ότι όχι μόνο δεν προβαίνει σε κάποιου είδους αυτοκριτική, αλλά επιχειρεί να αποδώσει στις Παρεμβάσεις το γεγονός ότι υπερψήφισε την παράταξη του ΠΑΣΟΚ και υφάρπαξε την έδρα τους. Συγκεκριμένα γράφει ψευδόμενος ότι για την υφαρπαγή της έδρας ευθύνονται οι Παρεμβάσεις που δε ζήτησαν τη συνεργασία του ΜΕΤΑ! Φυσικά από αυτό δεν προκύπτει ότι υποχρεώθηκε να ψηφίσει την παράταξη του ΠΑΣΟΚ… Και μάλιστα μετά από ένα δίμηνο παζάρι…

Η ΛΑΕ και το ΜΕΤΑ, για την ώρα, δεν έχουν πάρει θέση!

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 88.57% ( 7
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.