.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Ο αρμόδιος υφυπουργός «δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά» ότι έγινε σωστά η επιθεώρηση του «Αγία Ζώνη 2»!


Έχει ξεπεράσει κάθε όριο, και με όρους αστικής πολιτικής, το θράσος των υπουργών και υφυπουργών της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αναφορικά με τη διαχείριση της πρωτοφανούς ρύπανσης στο Σαρωνικό από τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη ΙΙ».

Μετά τον υπουργό Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή, που συνέχισε «ασυγκίνητος» το ταξίδι του στο Λονδίνο και τις συναντήσεις του με ναυτιλιακούς παράγοντες υπέρ του εφοπλιστικού κεφαλαίου και όταν γύρισε «παραιτήθηκε» και «ξεπαραιτήθηκε» εντός λίγων λεπτών, ενώ προέτρεψε τον κόσμο να… πάει για μπάνιο στην παραλιακή, ήρθε την Παρασκευή η σειρά του υφυπουργού Ναυτιλίας Νεκτάριου Σαντορινιού να δηλώσει χωρίς κανένα ίχνος ντροπής ότι δεν ξέρει αν έγιναν σωστά οι απαραίτητοι έλεγχοι!

«Αν υπάρχουν ευθύνες για την επιθεώρηση, αυτές θα ελεγχθούν. Δεν βάζω, εγώ, το χέρι μου στη φωτιά να πω ότι έγινε σωστά η επιθεώρηση. Οι ευθύνες για την επιθεώρηση θα ελεγχθούν» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ν. Σαντορινιός, μιλώντας στον Real FM.

Ανερυθρίαστα και κυνικά ο αρμόδιος υφυπουργός, πολιτικός προϊστάμενος των ελεγκτικών μηχανισμών, ομολογεί ότι δεν έχει ιδέα αν γίνονται σωστά οι απαραίτητοι έλεγχοι!

Κάθε μέρα που περνάει με το μαζούτ να πνίγει τις ακτές τις Αττικής καθίσταται εμφανές ότι είναι η εφοπλιστική ασυδοσία και η κυβερνητική αναλγησία που οδήγησαν στην πρωτοφανή περιβαλλοντική καταστροφή.

 

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 2
Συμμετοχές )



Ένα σχόλιο στο “Ο αρμόδιος υφυπουργός «δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά» ότι έγινε σωστά η επιθεώρηση του «Αγία Ζώνη 2»!

  1. μέλος του ΝΑΡ

    Τα καθάρματα του σύριζα, πλάι στα καθάρματα των πασοκονουδουεθνικιστωνποταμισιων, προσκυνανε τα εφοπλιστικα αφεντικά τους. Και όλοι μαζί θα μας πεθάνουν αν δεν τους στείλουμε στο διάολο.

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.