.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Διαδήλωση Πέμπτη 9/11, 6.30 μ.μ. στα Προπύλαια και πορεία στη Βουλή


Σε κινητοποίηση ενάντια στα νέα μέτρα καλεί για την Πέμπτη 9 Νοέμβρη, στις 6.30 μ.μ. στα Προπύλαια και πορεία στη Βουλή, η πρωτοβουλία πρωτοβάθμιων σωματείων για συντονισμό.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε στην συνέλευση αγώνα που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Δευτέρα 30/10. Σε συλλαλητήριο την ίδια μέρα, με συγκέντρωση στο Σύνταγμα, έχει καλέσει και το ΠΑΜΕ.

Η κινητοποίηση στις 9 Νοέμβρη αποτελεί ένα ακόμα βήμα κλιμάκωσης μετά και την πετυχημένη πανελλαδική κινητοποίηση ενάντια στους πλειστηριασμούς, το Σάββατο 4 Νοέμβρη.

Σε ότι αφορά την κλιμάκωση της πάλης η Συνέλευση Αγώνα επισημαίνει: «δεν περιμένουμε την ψήφιση νέων μέτρων για να απεργήσουμε συμβολικά, αλλά οργανώνουμε τον αγώνα για την ανατροπή της σημερινής δραματικής κατάστασης». Απέναντι στους «πουλημένους» νέους και παλιούς κυβερνητικούς και εργοδοτικούς συνδικαλιστές τύπου ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, καλούμε τα συνδικάτα να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους και να οργανώσουν συνελεύσεις με στόχο την άμεση και απεργιακή κλιμάκωση με 24ωρη γενική απεργία ως τις 20 Νοέμβρη»

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 90.00% ( 9
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.