.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


ΤΑ ΜΑΤ χτυπούν έξω από τη σύνοδο πρυτάνεων. Οι φοιτητές δεν υποχωρούν


Απρόκλητη και βίαιη επίθεση των ΜΑΤ δέχθηκαν μέλη φοιτητικών συλλόγων που πραγματοποιούν κινητοποίηση το μεσημέρι της Παρασκευή 29 Νοέμβρη, στην Σύνοδο των Πρυτάνεων, στο καβούρι.

Οι φοιτητές συγκεντρώθηκαν από το πρωί, μετά από απόφαση των συλλόγων τους, σε συνέχεια του χθεσινού συλλαλητηρίου τους.

Οι πάνοπλες διμοιρίες ΜΑΤ βρέθηκαν απέναντι στους φοιτητικούς συλλόγους ενώ όλη η περιοχή αποκλείστηκε από δυνάμεις της αστυνομίας. Τα ΜΑΤ επιτέθηκαν σε άοπλους φοιτητές με σηκωμένα χέρια, χρησιμοποιώντας χημικά και ξύλο, ενώ άνοιξαν το κεφάλι ενός φοιτητή!

Οι φοιτητικοί σύλλογοι επιμένουν και δεν αποχωρούν από το σημείο συγκέντρωσης, παρά το ξύλο και τα χημικά! Οι προσπάθειες καταστολής δεν πιάνουν! Το νομοσχέδιο για την εκπαίδευση δε θα περάσει!

Οι φοιτητικοί σύλλογοι υπερασπίζονται το δίκαιο των αιτημάτων τους φωνάζοντας συνθήματα όπως «Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, των φοιτητών η πάλη θα τη σπάσει», «Με ματ και βια δεν γίνεται Παιδεία», «ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ χτυπούν τους φοιτητες και δίνουνε το άσυλο στις πολυεθνικές».

 

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 8
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.