.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Συγκλονιστική Αντιφασιστική εκδήλωση για την Ουκρανία (Βίντεο)


kampania_Ukr_PolitexΜεγάλη αντιφασιστική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 16/11, δεύτερη μέρα του εορτασμού για την επέτειο του Πολυτεχνείο με θέμα: “Έτσι νικιέται ο φασισμός”: Ο αντιφασιστικός – αντιιμπεριαλιστικός αγώνας του λαού. Το παράδειγμα της Ουκρανίας», με κεντρική ομιλήτρια την Άννα Μπορίσνοβα,βετεράνο αγωνίστρια του κόκκινου στρατού στο 4ο Ουκρανικό μέτωπο την περίοδο 1942 -1945 και διοργανωτές τα μέλη της Αντιφασιστικής Καμπάνιας για την Ουκρανία.

Συγκινητική στιγμή η υποδοχή της Άννας Μπορίσνοβα στο χώρο του Πολυτεχνείου από δεκάδες αντιφασίστες νεολαίους που την συνόδευαν με πορεία και συνθήματα στην κατάθεση λουλουδιών στο μνημείο των πεσόντων και μέχρι την αίθουσα της εκδήλωσης.

Κι ακόμα πιο συγκινητικές όταν αυθόρμητα το αμφιθέατρο μετά την ομιλία της μεγάλης αγωνίστριας, άρχισε να τραγουδά την «Κατιούσα» στα ρώσικα και στα ελληνικά και να κλείνει την ανεπανάληπτη αυτή εκδήλωση με τη Διεθνή,δίνοντας υπόσχεση συνάντησης στις νέες αντιφασιστικές και εργατικές νίκες που μας περιμένουν .

Στην εκδήλωση από την οποία αποσπάσματα θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, διαβάστηκε μήνυμα από Αγωνιστές αντάρτες του Λουγκάνσκ και μίλησαν τα μέλη της Αντιφασιστικής Καμπάνιας:Κώστας Γούσης, Θοδωρής Νασόπουλος, Παναγιώτης Τσελεπής και Ανδρέας Ζαφείρης.Τη μετάφραση έκανε ο Δ. Πατέλης.

 

* Η «Παντιέρα» σε προσεχείς αναρτήσεις της θα δημοσιεύσει τα βίντεο με όλες τις ομιλίες

Β.ΔΚριτικές - Συζήτηση

Συγκλονιστική Αντιφασιστική εκδήλωση για την Ουκρανία (Βίντεο)

Μεγάλη αντιφασιστική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή, δεύτερη μέρα του εορτασμού για την επέτειο του Πολυτεχνείο με θέμα: “Έτσι νικιέται ο φασισμός”: Ο αντιφασιστικός – αντιιμπεριαλιστικός αγώνας του λαού. Το παράδειγμα της Ουκρανίας, με κεντρική ομιλήτρια την Άννα Μπορίσνοβα, βετεράνο αγωνίστρια του κόκκινου στρατού στο 4ο Ουκρανικό την περίοδο 1942 -1945 και διοργανωτές τα μέλη της Αντιφασιστικής Καμπάνιας για την Ουκρανία.

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )

Αφήστε μια απάντηση

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

wpDiscuz