.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Ποιον ρωτάει η Ζωή; Και ποιος κυβερνά αλήθεια;


zoi!Εντάξει καλά τα είπε η Ζωή.

Το είδαν άλλωστε και όλοι στα κανάλια.

Εκείνο που μπερδεύει λίγο τα πράγματα είναι ότι ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και Πρόεδρος μιας Βουλής με κυβερνητική πλειοψηφία ΣΥΡΙΖΑ, συνεχώς ΡΩΤΟΥΣΕ. Και ποιόν; Ένα αξιωματικό της αστυνομίας!

Πολλές ερωτήσεις:

«Ποιος διέταξε αυτό το απαράδεκτο;

Γιατί αλήθεια εμποδίζουν τους διαδηλωτές;»

Αν υπήρχε χρόνος ίσως και να ρωτούσε και άλλα:

«Μα καλά γιατί ακόμη δεν έχουν γίνει προσλήψεις στα νοσοκομεία;

Είναι δυνατόν να πληρώνονται ακόμη οι δόσεις χρέους στο ΔΝΤ και ποιος τρελός το αποφάσισε;

Πως και σκοτώνονται άνθρωποι στα ΕΛΠΕ και δε χώνεται κανένας φυλακή;»

Εντάξει, ας ενημερώσει κάποιος την έκπληκτη και αθώα Πρόεδρο, με τις τόσες απορίες και ερωτήσεις, πως τα θέματα της δημόσιας τάξης, μα και αυτά της υγείας, όπως και τα του χρέους και των μνημονίων, όχι, δε τα χειρίζεται κάποια κυβέρνηση ΝΔ/ΠΑΣΟΚ, ούτε άλλη από τον Άρη, ούτε η Μέρκελ, αλλά μια κυβέρνηση της οποίας η ίδια είναι βασικός θεσμικός στυλοβάτης

Π.Μ.Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 2
Συμμετοχές )

Αφήστε μια απάντηση

1 Σχόλιο στο "Ποιον ρωτάει η Ζωή; Και ποιος κυβερνά αλήθεια;"

‘O,τι κι αν κάνει η Ζωή, σε συνθήκες βουλκανιζατέρ θα καταλήγει… http://wp.me/p3ThAQ-wu
Δεν αναφέρομαι στο επεισόδιο καθεαυτό που μπορεί να είναι αυθόρμητη αντίδραση, μπορεί να είναι ένα show, μπορεί να είναι ό,τι θες να φανταστείς. Αναφέρομαι στον θόρυβο που γίνεται τόσες μέρες για ψύλλου πήδημα και συμπληρώνω την έκπληξή μου που ασχολείστε όλοι… Κι όταν λένε όλοι, εννοούμε οοοοοοοοόλοι!

Υ.Γ. Θα πρέπει να σημειωθεί, βέβαια, ότι ο Κανονισμός της Βουλής προβλέπει (άρθ. 11, παρ. 5) ότι: «Ο Πρόεδρος της Βουλής μεριμνά για την εσωτερική και εξωτερική ασφάλεια της Βουλής και των χώρων της, στο όνομα της οποίας ασκεί την αστυνομική εξουσία. Καθορίζει τη δύναμη της αστυνομίας και εγκρίνει το προσωπικό της που πρέπει να υπηρετεί στη φρουρά της Βουλής, η οποία και τελεί αποκλειστικά υπό τις διαταγές του».

wpDiscuz