.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Κινητοποίηση στον ΣΕΒ ενάντια στους εργοδοτικούς εκβιασμούς για το «ναι» (Βίντεο-φώτο)


  • Κινητοποίηση στο ΣΕΒ, 1_7

  • Κινητοποίηση στο ΣΕΒ, 1_7

  • Κινητοποίηση στο ΣΕΒ, 1_7

  • Κινητοποίηση στο ΣΕΒ, 1_7

  • Κινητοποίηση στο ΣΕΒ, 1_7

  • Κινητοποίηση στο ΣΕΒ, 1_7

  • Κινητοποίηση στο ΣΕΒ, 1_7

Μαζική συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΣΕΒ, την Τετάρτη 1 Ιουλίου στις 6.00 μμ, ενάντια στην ενορχηστρωμένη εργοδοτική επίθεση και τους εκβιασμούς των αφεντικών, μπροστά στο δημοψήφισμα.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε έπειτα από κάλεσμα των ταξικών εργατικών σχημάτων-κινήσεων-παρεμβάσεων, ενώ συμμετείχαν ακόμα η Ένωση Τεχνικών Ραδιοφωνίας (ΕΤΕΡ), η ΑΠ ΡΟΣΙΝΑΤΕ, ταξικοί συνδικαλιστές και αγωνιστές του εργατικού κινήματος.

Οι συγκεντρωμένοι άνοιξαν πανό των εργατικών σχημάτων-κινήσεων και της Ένωσης Τεχνικών Ραδιοφωνίας, απέκλεισαν το κτίριο του ΣΕΒ για πάνω από 1 ώρα. Στις 7.30 μ.μ. οι συγκεντρωμένοι με πορεία αποχώρησαν και με συνθήματα έφτασαν ως τη Βουλή.

Όπως καταγγέλλουν σωματεία, ταξικοί συνδικαλιστές και εργαζόμενοι, οι εταιρείες προχώρησαν σε στάση πληρωμών προς τους εργαζόμενους, διαρρέουν φήμες για παύση των εργασιών, ενώ υποχρεώνουν τους εργαζόμενους σε υποχρεωτικές άδεις. Παράλληλα χθες, σε μεγάλες εταιρείες, οι εργοδότες κάλεσαν τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στην συγκέντρωση των «Μένουμε Ευρώπη».

Δείτε στιγμιότυπα από την κινητοποίηση και σύντομες δηλώσεις που έκαναν εργαζόμενοι και συνδικαλιστές στην κάμερα της παντιέρας

Στιγμιότυπα από την κινητοποίηση

 

Παντελής Βαϊνάς, εκπρόσωπος των παρεμβάσεων στην ΕΕ της ΑΔΕΔΥ

 

Μαρία Ξιφαρά, μέλος ΔΣ Συλλόγου Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας

 

Αντώνης Νταλακογεώργος, πρόεδρος της ΠΕΝΕΝ

 

Πέτρος Κοντογιάννης, συμβασιούχος δήμου ΑμαρουσίουΚριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 4
Συμμετοχές )

Αφήστε μια απάντηση

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

wpDiscuz