.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Η ΤΕΣ – Ε.Κ.Πειραιά καλεί στο Συλλαλητήριο στις 25 Αυγούστου


Κάλεσμα συμμετοχής στο Συλλαλητήριο στις 25 Αυγούστου

ΤΕΣ – Ε.Κ.Πειραιά

Η «Ταξική Εργατική Συσπείρωση» και τα εκλεγμένα μέλη της στο Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Πειραιά απευθύνουν κάλεσμα στους εργαζόμενους, τους Ναυτεργάτες, την νεολαία να πάρουν μέρος στην συγκέντρωση την Πέμπτη στο Σύνταγμα που οργανώνουν πολιτικές οργανώσεις.

Το σκάνδαλο των υποκλοπών, οι παρακολουθήσεις χιλιάδων πολιτών, αγωνιστών του εργατικού κινήματος δημοσιογράφων, πολιτικών προσώπων και κομμάτων – νεολαιών αποτελεί ένα διαχρονικό έγκλημα που όλες ως τώρα οι κυβερνήσεις μέσα από υπηρεσίες και σκοτεινούς μηχανισμούς αλλά και με το αντίστοιχο θεσμικό – νομοθετικό πλαίσιο βάζουν στο στόχαστρο τις πιο θεμελιώδεις ελευθερίες και δικαιώματα των πολιτών!

Αυτή η πολιτική είναι αναπόσπαστο μέρος της επίθεσης ενάντια στα δημοκρατικά και συνδικαλιστικά δικαιώματα όπως της απεργίας, της αλληλεγγύης, των διαδηλώσεων και της ενίσχυσης της καταστολής!

Η κυβέρνηση της Ν. Δ έχει τεράστιες ευθύνες οι οποίες δεν πρέπει να κουκουλωθούν μέσα από κοινοβουλευτικές εξεταστικές επιτροπές όπως επίσης δεν πρέπει να δοθεί «άφεση αμαρτιών» και για τα άλλα συστημικά κόμματα που το καθένα του που άσκησε την διακυβέρνηση έβαλε το δικό του λιθαράκι σε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα….

Η καταδίκη πρέπει να είναι όλων μας μαζική – καθολική και παλλαϊκή!

Όλοι και όλες στην Συγκέντρωση στις 25 Αυγούστου, μέρα Πέμπτη ώρα 7 μ.μ στην πλατεία Συντάγματος.

Η Ταξική Εργατική Συσπείρωση (ΤΕΣ) Ε.Κ.Π

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 90.00% ( 1
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.