.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Λευκάδα: Συλλαλητήριο ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της παραλίας


Σε νέα ανοιχτή συνέλευση της Πρωτοβουλίας για τη Διάσωση της Περιοχής του Κάστρου, την Πέμπτη 25/08 7.00μμ στην αίθουσα του Ε.Κ. θα συζητηθεί η κλιμάκωση του αγώνα!!!

Το Σάββατο 20/08 πραγματοποιήθηκε από Πρωτοβουλίες στην πόλη της Λευκάδας συλλαλητήριο, ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της παραλίας και της ευρύτερης περιοχής του Κάστρου. Στην καρδιά του καλοκαιριού και μέσα στην τουριστική περίοδο η συμμετοχή του κόσμου ήταν εντυπωσιακή!!!!

Τα αιτήματα του συλλαλητηρίου ήταν:

•Να σταματήσει τώρα ο Δήμος Λευκάδας κάθε ιδιωτικοποίηση του Τουριστικού Περίπτερου και της ευρύτερης περιοχής του Κάστρου!!

•Η περιοχή και η παραλία του Κάστρου να παραμείνει στον Λευκαδίτικο λαό!!

•Δημόσια αξιοποίηση της περιοχής του Κάστρου για τους πολίτες και τους επισκέπτες της Λευκάδας χωρίς καμιά ιδιωτικοποίηση.

•Να αντικατασταθεί άμεσα με αιρετό ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου!!

•Να γίνει άμεσα ανοιχτή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα απόφασης την ευρύτερη περιοχή του Κάστρου (ΤΑΟΛ και Τουριστικό Περίπτερο) και να δοθεί δυνατότητα να εκφραστεί η Λευκαδίτικη κοινωνία.

•Να διατηρηθεί το καθεστώς προστασίας της ευρύτερης περιοχής του Κάστρου.

• O Δήμος Λευκάδας να προχωρήσει στην αποκατάσταση και λειτουργία του Τουριστικού Περίπτερου με πλήρη σεβασμό προς το περιβάλλον και την αρχική κατάσταση των κτισμάτων, χωρίς καμία αλλαγή χρήσης, εντάσσοντας την ανακαίνιση και την ενεργειακή αναβάθμιση τους στο Πράσινο Ταμείο και άλλα προγράμματα ώστε να υλοποιηθούν σύντομα.

Σε νέα ανοιχτή συνέλευση της Πρωτοβουλίας για τη Διάσωση της Περιοχής του Κάστρου, την Πέμπτη 25/08 7.00μμ στην αίθουσα του Ε.Κ. θα συζητηθεί η κλιμάκωση του αγώνα!!!

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.