.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Συνάντηση – συζήτηση των υποψηφίων της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική


Το απόγευμα του Σαββάτου 13 Απρίλη 2019, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των υποψηφίων του ψηφοδελτίου της “Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική”.

Πάνω από 100 υποψήφιες και υποψήφιοι συμμετείχαν στην συζήτηση για μια μάχιμη παρέμβαση της κίνησης στις περιφερειακές εκλογές, σχεδιάζοντας ένα φιλόδοξο πρόγραμμα εξορμήσεων, εκδηλώσεων και πολιτικής καμπάνιας για όλη την Αττική.

Ο απερχόμενος περιφερειακός Σύμβουλος της “Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής” Νίκος Αδαμόπουλος έκανε το άνοιγμα της συζήτησης δίνοντας τη σκυτάλη στη συνέχεια στον επικεφαλής του ψηφοδελτίου της κίνησης, Κώστα Τουλγαρίδη.

Ο αγωνιστής εκπαιδευτικός, υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής της κίνησης, έκανε την εισήγηση, στην οποία μεταξύ άλλων περιέγραψε τους στόχους και τα καθήκοντα μιας συντονισμένης, μάχιμης και συλλογικής καμπάνιας στις γειτονιές της Αττικής.

Ακολούθησε η ομιλία της πρώην περιφερειακής συμβούλου Δέσποινας Κουτσούμπα η οποία και συντόνιζε τη συζήτηση.

Το λόγο πήραν επίσης οι εν ενεργεία περιφερειακές σύμβουλοι Φλώρα Νικολιδάκη και Τίνα Μαύρου, οι οποίες στις εκλογές του Μαΐου θα είναι και πάλι υποψήφιες, αυτή τη φορά με το ψηφοδέλτιο της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική.

Στην πλούσια συζήτηση που ακολούθησε πήραν το λόγο αρκετοί υποψήφιοι και υποψήφιες ενώ μοιράστηκε και το πρώτο υλικό, η καλαίσθητη προκήρυξη της “Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική”.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 5
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.