.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Το πολιτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αναιρέσεις 2022 στην Αθήνα


Η πρώτη μέρα (3/6) ανοίγει με τη συζήτηση για την αντικαπιταλιστική Αριστερά που έχει ανάγκη η εποχή μας. Συζτάμε την πολιτική πρόταση του ΝΑΡ και της νΚΑ, με στόχο να ανοίξει ο διάλογος με οργανώσεις της Αριστεράς και αγωνιστές/τριες ώστε να αναδειχθεί ο αναγκαίος δρόμος ενάντια στην επιθετική πολιτική του κεφαλαίου, την κυβέρνησης της ΝΔ, τα όρια της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ- είτε ως κυβέρνηση είτε ως συναινετική αντιπολίτευση-, καθώς και η ανεπάρκεια της ρεφορμιστικής πολιτικής του ΚΚΕ και η διαχειριστική λογική του ΜΕΡΑ25.

Τη δεύτερη μέρα (4/6) συζητάμε για την αναγκαία διεθνιστική στάση των κομμουνιστών και του αντιπολεμικού κινήματος στις διεθνείς εξελίξεις μετά το ξέσπασμα του πολέμου στο έδαφος της Ουκρανίας και την επίδραση του στην ευρύτερη περιοχή μας. Σημαντικές είναι οι διεθνείς συμμετοχές και η συνεισφορά των αριστερών αγωνιστών και συντρόφων από την Τουρκία και από τη Σερβία.

Τρίτη και τελευταία μέρα (5/6), συζητάμε για τις εξελίξεις στην ενέργεια, την περιβαλλοντική κρίση και πλέον την ενεργειακή φτώχεια, συνδέοντας τον αγώνα απέναντι στη λογική της αγοράς και του κέρδους με το αναγκαίο πολιτικό πρόγραμμα για την αντίκρουση της περιβαλλοντικής καταστροφής του πλανήτη.

Επίσης, στο χώρο του Φεστιβάλ Αναιρέσεις και τις 3 μέρες θα πραγματοποιηθούν workshops για μια σειρά άλλα θέματα, τα οποία θα ανακοινωθούν άμεσα.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 64.55% ( 11
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.