.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


ΑΝΤΑΡΤΙΚΗ ψήφος και στάση! (Βίντεο)


Ψήφο στην ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α παντού!!!

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 71.82% ( 11
Συμμετοχές )



10 σχόλια στο “ΑΝΤΑΡΤΙΚΗ ψήφος και στάση! (Βίντεο)

  1. Left G700

    “Τι να μας πουν μωρέ οι Παμίτες τώρα, που κάνανε ένα ψευτοντού στη ΓΣΕΕ και νομίζουν ότι έχουν πιάσει τον Πάπα; Ξύλο με τα ΜΑΤ παίζουν όπως εμείς;;;”

    (Παρα)Μύρισε εκλογές!

    Reply
  2. Νίκος

    Ε ναι γιατί όταν συγκρούονταν τα μπλοκ της ΑΝΤΑΡΣΥΑς με τα ΜΑΤ το 2016 στην επίσκεψη Ομπάμα (από όπου νομίζω είναι η φωτό του βίντεο που σχολιάζεις) είχαν στο νου τους τις ευρωεκλογές του 2019…

    Reply
    1. Left G700

      Ρε συ Νικο, αυτό τώρα είναι αντεπιχείρημα; Εγώ δεν σχολίασα τους διαδηλωτές τού 2016. Σχολίασα τους διαφημιστές τού 2019. Οι οποίοι, βεβαίως βεβαίως και ασφαλώς, στις ευρωεκλογές τού 2019 έχουν το νου τους.

      Elemantary, my dear Nikos!

      Reply
      1. Νίκος

        Εντάξει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ “διαφημίζει” μία σύγκρουση με τα ΜΑΤ που έγινε σε μία πορεία και η ΛΑΕ την παρουσία της σε ακυρώσεις πλειστηριασμών…

        Reply
        1. Γιώργος Λυγκουνάκης

          Στις ακυρώσεις πλειστηριασμών ήμασταν ένα κάρο άνθρωποι.

        2. Left G700

          Δεν διαφωνώ, έτσι είναι. Εγώ όμως εστίασα στο συγκρουσιακό σποτάκι σας, επειδή, όπως έχω πει και σε άλλο σχόλιο σε άλλο θρεντ, ένα κατιτίς το έχετε πάθει μετά τις εκκαθαριστικές επιχειρήσεις τού ΠΑΜΕ στη Ρόδο. Αυτή ήταν η ουσία τού σχολίου μου. Nothing more nothing less.

  3. Κώστας

    Πολύ καλά κάνει όποιος συμμετέχει σε αγώνες, αν τους επικαλείται.

    Να μας πει όμως ο λεφτ τι τον πειράζει. Η αμφισβήτηση της καταστολής και της κόκκινης ζώνης (πρακτική στον δρόμο πολλάκις και της ΛΑΕ που του θυμίζω πως λέει πως είναι μέλος της ως μέλος, λέει , του ΑΡ), η πραγματοποίηση πορείας κατά του Ομπάμα, το ότι κατεβαίνει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις εκλογές, το ότι επικαλείται αγώνες στην προεκλογική της καμπάνια ?

    Κώστας

    Reply
  4. Left G700

    Ρε συ Κώστα, ακόμα το ίδιο βιολί; Να διαστρέφεις το νόημα εκείνων που δεν γουστάρεις; Ή όντως δεν καταλαβαίνεις; (οποία …έκπληξη). Διάβασε παραπάνω τι εγραψα λίγο πριν στον Νίκο. Άιντε. Αηδία έχεις καταντήσει με την εμμονή σου να γυρίζεις το μέσα έξω και να κάνεις το άσπρο μαύρο.

    Reply
    1. Κώστας

      Ρε συ λεφτ ακόμα το ίδο βιολί ? Μια ζωή θα το βάζεις στα πόδια σαν το πασίγνωστο δειλό πολιτικά άτομο που έχασε το delete και δεν προλαβαίνει να μετράει πολιτικές σφαλιάρες ?

      Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν συγκρούστηκε επί Ομπάμα για να πει μετά “Ε τι να κάνουμε” όπως έκανε το ΚΚΕ στην φάρσοκωμωδία Καλαμάτα-Ρόδος – Πρωτοδικείο.

      Η αναντιστοιχία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που εντοπίζεις, πως δηλ προβάλει ως κάτι θετικό την σύγκρουση της με τα ΜΑΤ αλλά δεν έχει την πολιτική μεγαλοψυχία να κάνει το ίδιο για το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ καταρρέει τόσο εύκολα.

      Όχι πως θα απαντήσεις βέβαια, είπαμε, υπάρχουν οι άνθρωποι με την δύναμη του λόγου τους, των γνώσεων τους και εφόσον μιλάμε για το κίνημα και την αριστερά από την εμπειρία τους στο κίνημα και την αριστερά και οι κουτσαβάκηδες του delete.

      Κώστας

      Reply
      1. Left G700

        Μάλλον τα έχεις κοπανήσει, αγόρι μου και αυτά που σου γράφω τα βλέπεις διπλά. Γίνεται να συνεννοηθούμε; Των αδυνάτων αδύνατο.

        Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.