.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Τα πήρε άσχημα ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας με τα ΜΑΤ του Χρυσοχοΐδη


Γράφει ο εικόνομιστ

Είναι γνωστή στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ η κόντρα μεταξύ των υπουργών Υγείας και Δημόσιας Τάξης που υποβόσκει εδώ και μήνες. Όταν προχθές, οι συνάδελφοι υγειονομικοί του Βασίλη Κικίλια που διαδήλωναν στο Υπουργείο κατά της εκδικητικής απόλυσης του ακτινολόγου Κώστα Καταραχιά, προέδρου του σωματείου εργαζομένων του Αγ. Σάββα, ψεκάστηκαν και χτυπήθηκαν από τα ΜΑΤ, το ποτήρι πλέον ξεχείλισε.

Ο ίδιος ο Υπουργός κατέβηκε στο δρόμο και τα έβαλε με τους μπάτσους, όπως βλέπουμε στη φωτογραφία.

Κατεβαίνοντας τις σκάλες του Υπουργείου, σε έξαλλη κατάσταση ο Κικίλιας ακούστηκε να ουρλιάζει ακατάληπτα λόγια για ΜΕΘ, ΜΑΤ, ΝΒΑ και FBI. Σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού μάλιστα, πέρασε πρώτα από το βεστιάριο για να αλλάξει την περιβολή του με τη φανέλα της ΑΕΚ με το δεκάρι.

Η σκληρή ανακοίνωση καταγγελίας της αστυνομικής βαρβαρότητας που ετοίμαζαν οι επιτελείς του Υπουργείου Υγείας, τελικά δεν εκδόθηκε. Κατά πληροφορίες, το πράγμα σκάλωσε σε γλωσσικό ζήτημα. Πιο συγκεκριμένα, για δικούς του λόγους, ο εγνωσμένου κύρους καθηγητής Γεώργιος Μπαμπινιώτης δεν σήκωνε το τηλέφωνο. Έτσι, δε διευκρινίστηκε αν ο Χρυσοχοΐδης πρέπει να καταγγελθεί ως «εξ επαγγέλματος μπάτσος» ή ως «κατ’ επάγγελμα μπάτσος».

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 98.33% ( 12
Συμμετοχές )



2 σχόλια στο “Τα πήρε άσχημα ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας με τα ΜΑΤ του Χρυσοχοΐδη

  1. Τάκης

    Ούτε σαν ψέμα,δεν μπορεί να μας προκαλέσει γέλιο,μόνο αγανάκτηση,και οργή,που υποκριτές,γυμνοσάλιαγκες,χρησιμοποιούν τα ντοπαρισμένα μαντρόσκυλα για την προστασία τους,και το πνίξιμο της φωνής του λαού.
    Τάκης

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.