.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Συνεχίζουμε μέχρι τη δικαίωση της Αντωνίας Λεγάκη!


Την επόμενη Τετάρτη 25 Ιανουαρίου θα συνεχιστεί στο 8ο Πειθαρχικό Τμήμα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών η εκδίκαση της υπόθεσης κατά της αγωνίστριας δικηγόρου Αντωνίας Λεγάκη.

Σε σχετικό Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο συνήγορός της Κώστας Παπαδάκης, αναφέρεται ότι αρνητική αίσθηση προκάλεσε την Τετάρτη 18/1/2023, κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης του Πειθαρχικού του ΔΣΑ, η παρουσία ένοπλης(!) αστυνομικής δύναμης.

Το πλήρες κείμενο του Δελτίου Τύπου έχει ως εξής:

Δελτίο Τύπου του συνηγόρου της Αντωνίας Λεγάκη, Κώστα Παπαδάκη

Την Τετάρτη, 25.1.2023 και ώρα 17:00 θα συνεχισθεί μετά από διακοπή της συνεδρίασης που ξεκίνησε στις 18.1.2023 στο 8ο Πειθαρχικό Τμήμα του Δ.Σ.Α. η εκδίκαση της γνωστής υπόθεσης εναντίον της δικηγόρου Αντωνίας Λεγάκη.

Ο χρόνος δεν ήταν αρκετός ούτε καν για την εξέταση του πρώτου μάρτυρα, αφού υπήρχε εντολή να κλείσει ο Δ.Σ.Α. στις 21.00 και η εκφώνηση της υπόθεσης έγινε στις 19.30.

Αρνητική αίσθηση προκάλεσε και η παρουσία ένοπλης αστυνομικής δύναμης, η οποία με προσήλωση επιτηρούσε το πανό και τους συγκεντρωμένους στην είσοδο συμπαραστάτες της Αντωνίας Λεγάκη που και αυτή τη φορά έδωσαν το παρών, χωρίς να προκαλέσουν κανέναν, με αποτέλεσμα και οι αστυνομικοί να απορούν γιατί κλήθηκαν!

Συνεχίζουμε μέχρι τη δικαίωση.

Αθήνα, 20.1.2023
Ο Συνήγορος Υπεράσπισης
Κώστας Παπαδάκης

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.