.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


ΣΥΒΧΨΑ: Αλληλεγγύη στους διωκόμενους αγωνιστές κατά των πλειστηριασμών


Ψήφισμα του Συλλόγου Υπαλλήλων Βιβλίου – Χάρτου – Ψηφιακών Μέσων Αττικής αλληλεγγύης στους/στις αγωνιστές/τριες που διώκονται για τη συμμετοχή τους σε κινητοποιήσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας

Σε δίκη οδηγούνται την Πέμπτη 16/9 αγωνιστές/τριες για τη συμμετοχή τους σε κινητοποιήσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας με εντελώς ανυπόστατες κατηγορίες, που περιλαμβάνουν σχεδόν τον μισό ποινικό κώδικα.

Οι κυβερνήσεις, τότε και τώρα, αφού πρώτα επιχείρησαν να τρομοκρατήσουν και να καταστείλουν το μαζικό κίνημα κατά των πλειστηριασμών με την ωμή καταστολή και τα χημικά των ΜΑΤ, τώρα προσπαθούν να εκφοβίσουν με διώξεις καθαρά πολιτικού χαρακτήρα και να εξαντλήσουν ψυχολογικά και οικονομικά όσους και όσες προασπίστηκαν το δικαίωμα της λαϊκής οικογένειας στην πρώτη κατοικία και στη στέγη.

Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα στη στέγαση, στηρίζουμε τον αγώνα για αυτό, στεκόμαστε αλληλέγγυοι/ες στους διωκόμενους/ες για αυτές τις κινητοποιήσεις.

Απαιτούμε να μπει τέρμα στην περιστολή των δημοκρατικών ελευθεριών, να καταργηθούν όλες οι αντιδημοκρατικές διατάξεις και νόμοι για τη συμμετοχή σε κινητοποιήσεις.

Απαιτούμε να πάψουν οι πολιτικές και κινηματικές διώξεις και να αθωωθούν όλες και όλοι οι κατηγορούμενοι.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΙΒΛΙΟΥ-ΧΑΡΤΟΥ-ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.