.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Στο δρόμο για δημόσια υγεία στο Περιστέρι (Φώτο, Βίντεο)


Εργαζόμενοι και νεολαία έδωσαν δυναμικό παρόν το Σάββατο 20 Μάρτη στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Δημαρχείου και στη διαδήλωση που ακολούθησε στους δρόμους της πόλης. Εκατοντάδες άνθρωποι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του σωματείου εργαζομένων στο Αττικό νοσοκομείο και σωματείων της περιοχής και διαδήλωσαν για την υγεία του λαού δηλώνοντας την αντίθεσή τους στην καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Μεταξύ άλλων συμμετείχαν ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ «Έλλη Αλεξίου», η ΕΛΜΕ Περιστερίου, το Συνδικάτο Οικοδόμων, η  Ένωση Γονέων Περιστερίου, το Συνδικάτο Φαρμάκου, το παράρτημα Δυτικών Συνοικιών της ΣΕΑΑΝ, φωνάζοντας «Στη γειτονιά θέλουμε γιατρούς, όχι πρόστιμα και αστυνομικούς» και άλλοι φορείς στα δυτικά προάστια. Επίσης συμμετείχαν με μαζικά μπλοκ η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου και οι Fentagin.

Στην ομιλία του στη συγκέντρωση, ο Μ. Ρίζος, πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο Αττικόν, τόνισε ότι το μαχόμενο υγειονομικό κίνημα θα συνεχίσει να δίνει τη μάχη μέσα και έξω από τα νοσοκομεία για την υγεία του λαού, χωρίς κανένα «μορατόριουμ» με την αντιλαϊκή πολιτική.

Την προηγούμενη Κυριακή 14 Μαρτίου είχε πραγματοποιηθεί μια συγκλονιστική διαδήλωση με περισσότερα από 2000 άτομα έπειτα από κάλεσμα της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου (δείτε εδώ) ενώ έπεται και συνέχεια.

 

Μαζική και μαχητική και η σημερινή διαδήλωση στο Περιστέρι

Δημοσιεύτηκε από Αριστερή Κίνηση Περιστερίου στις Σάββατο, 20 Μαρτίου 2021

 

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 2
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.