.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Σκηνές «κανονικότητας» κυβέρνησης-δημοτικής αρχής στο Κουκάκι


Τρεις καταλήψεις σε μια γειτονιά, όλα αυτά τα χρόνια και δεν υπήρχε καμία «διατάραξη». Και σήμερα η γειτονιά γέμισε με τρόμο, ξύλο, δακρυγόνα και κλειστούς δρόμους, για την ασφάλεια των πολιτών. Οι εικόνες δεν δείχνουν καμία ασφάλεια. Στόχος είναι οι συλλογικότητες διαμόρφωσης μια άλλης κουλτούρας, συλλογικότητες της αντίστασης και της προστασίας από την αστεγία. Στόχος είναι η αλληλεγγύη. Κάτοικοι παρακείμενων διαμερισμάτων συλλαμβάνονται και ξυλοκοπούνται επειδή ζητούν το αυτονόητο συνταγματικό τους δικαίωμα τον έλεγχο από εισαγγελέα των μεθόδων της αστυνομίας και στη μη αυθαίρετη εισβολή στα σπίτια τους.

Αυτό δεν είναι κανονικότητα, είναι η εποχή της τρομοκρατίας που πρέπει να βασιλεύσει για να αποδοθεί ολόκληρη η γη στο κεφάλαιο και την κερδοφορία του. Για να πάψουν οι γειτονίες μας να είναι πυρήνες αντίστασης ενάντια στη φορομπηξία και στην εκμετάλλευση των ελεύθερων χώρων από τα μεγάλα funds.

Οι ευθύνες της κυβερνώσας δημοτικής αρχής του κ. Μπακογιάννη είναι ξεκάθαρες. Ας μας απαντήσει άμεσα. Μέχρι πότε θα ζούμε σε γειτονιά-Παλέρμο, που κάθε μέρα δεν ξέρουμε με ποιον λιγότερο θα ξυπνήσουμε;

Οι λαμπρές μέρες διακυβέρνησης του είναι μαύρες από τις φασιστικές συμμορίες των ΜΑΤ που γυρνούν μέσα στην πόλη ως «κράτος εν κράτει» σπέρνοντας τον ρατσισμό, τον σεξισμό και την κρατική καταστολή σε όλη την πόλη. Ας μας απαντήσουν ο Χρυσοχοΐδης και ο Μπακογιάννης, ως πότε θα είμαστε υπό κράτηση και έλεγχο μέσα στην ίδια μας την πόλη;

Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αθήνα / Ανταρσία σε Κυβέρνηση ΕΕ Κεφάλαιο

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 5
Συμμετοχές )



4 σχόλια στο “Σκηνές «κανονικότητας» κυβέρνησης-δημοτικής αρχής στο Κουκάκι

  1. Θεοδωρος Σαμιωτακης

    Πολλες φορες δοκιμαζονται πανω στους αναρχικους πειραματικα οτι θα εφαρμοστει εν καιρω και σε πιο κυριλε πολιτες.Αυτη η σημερινη επιχειρηση και το ντου στην ταρατσα ισως να ειναι εικονες απο τον μελλον οταν θα κορυφωθουν οι εξωσεις λογω πλειστηριασμων.

    Reply
  2. San Rocco

    Έτσι είναι θοδωρε. Το ελληνικό έθνος/κράτος παρέα με το ελληνικό κεφάλαιο και την ΕΕ έχουν κηρύξει πόλεμο στον ελληνικό λαό. Όχι τώρα , απλά τώρα μέσω της ΝΔ κ της ελληνικής λύσης, πάνε για φουλ καταστολή εναντίον του ελληνικού λαού (θα πρόσθετα κ εναντίον των μεταναστών, ίδια είναι η μοίρα για τους υπηκόους κ τους καταπιεσμένους). Πάνε για φουλ εξαθλίωση του λαού , πάνε για επιβολή σιωπητηριου μπας κ περάσει το “νόμος, τάξη, κέρδη” για το ελληνικό κ υπερεθνικό κεφάλαιο.

    Reply
  3. Τάκης

    Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί (και την κυρίευσαν)και μεις φλυαρούσαμε ,αλά ακόμα χειρότερα πολλοί φωνάζανε Ζήτω και για.
    Αντισταθείτε,αύριο θα έρθουν και για μας .
    Τάκης

    Reply
  4. Left G700

    ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ

    Άμα βγω τώρα εγώ και πω ότι η δήθεν κουκούλα που φόρεσαν οι Οπκετζήδες στον Ινδαρέ αποδείχτηκε ότι δεν ήταν κουκούλα αλλά το μπλουζάκι του, θα βγει ο Κώστας και θα πει ότι ο καημός μου είναι να μην αδικούνται τα σώματα ασφαλείας;;; ;-) :-)

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.