.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Π. Παπανικολάου: “Κρατάνε κενές κλίνες ΜΕΘ, καβάτζα για VIPs” (Βίντεο)


Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έκαναν χθες τα μεσάνυχτα στην εκπομπή Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη και τον Σπύρο Σουρμελίδη ο ΓΓ της ΟΕΝΓΕ και μέλος του ΔΣ της ΕΙΝΑΠ, νευροχειρουργός Πάνος Παπανικολάου, και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων –ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος.

Ανασκευάζοντας τη “δημιουργική αριθμητική” του κυβερνητικού αφηγήματος σχετικά με τον αριθμό των κλινών ΜΕΘ στη χώρα, ανέφεραν μεταξύ άλλων ότι το 80% των ασθενών της Covid-19 που χάνουν τη ζωή τους, πεθαίνουν εκτός ΜΕΘ. Και αυτό, την ίδια ώρα που κάποιες κλίνες ΜΕΘ κρατούνται κενές, ως “καβάτζα” για την περίπτωση που ασθενήσουν μεγαλόσχημοι και VIPs.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο της παρέμβασής τους:

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 74.29% ( 7
Συμμετοχές )



Ένα σχόλιο στο “Π. Παπανικολάου: “Κρατάνε κενές κλίνες ΜΕΘ, καβάτζα για VIPs” (Βίντεο)

  1. Γιώργος Λυγκουνάκης

    Η συμπαθής Νατάσα, με την οποία έχουμε μία ηλικία, είναι από τις δημοσιογράφους που κάνουν ακόμη και τώρα αξιοπρεπώς της δουλειά τους, σε μία δύσκολη θέση για μια νέα γυναίκα, και άλλωστε, και λόγω εμφάνισης, της συγχωρούμε και πράγματα που θα καταγράφονταν εάν τα έλεγαν άντρες. Ήμαρτον όμως με τη συριζέικη κορωνολατρεία, έχει κι άλλα θέματα η επικαιρότητα!!!

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.