.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Π. Παπανικολάου: Η κυβέρνηση να ακούει τους ειδικούς και όχι το αντίστροφο… (Βίντεο)


Το βράδυ της Τρίτης 1 Σεπτέμβρη 2020, ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλαδας –ΟΕΝΓΕ και μέλος του ΔΣ της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιώς –ΕΙΝΑΠ, νευροχειρουργός Πάνος Παπανικολάου, συμμετείχε μεταξύ άλλων προσκεκλημένων στην εκπομπή KONTRA24 του τηλεοπτικού καναλιού Kontra Channel, με την Αναστασία Γιάμαλη και τον Σπύρο Σουρμελίδη.

Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν, εκτεταμένα αποσπάσματα από τις παρεμβάσεις τού Πάνου Παπανικολάου στη διάρκεια της εκπομπής.

Σε καθένα από αυτά, ο ΓΓ της ΟΕΝΓΕ με εντελώς ήρεμο ύφος, εκτοξεύει τεκμηριωμένες “τορπίλες” που κονιορτοποιούν με στοιχεία και αριθμούς το “αφήγημα” της κυβερνητικής προπαγάνδας πως “όλα βαίνουν καλώς”, επικαλούμενος την σημερινή πραγματικότητα των νοσοκομείων της χώρας αλλά και κυβερνητικές δηλώσεις που βρίθουν αντιφάσεων.

Στο τελευταίο βίντεο ο γιατρός επισημαίνει τον κίνδυνο από τις προπαγανδιστικές συνωμοσιολογικές φήμες που έντεχνα διασπείρονται διεθνώς και ιδιαίτερα στους γονείς. Τονίζει μάλιστα ότι οι διάφορες παραδοξολογίες που ακούγονται από επίσημα χείλη, όπως για παράδειγμα ότι είναι ίδιος ο κίνδυνος, είτε οι μαθητές είναι 15 είτε είναι 25 ανά τάξη, στρώνουν το δρόμο στο να “ανοίγουν αυτιά”, όπως είπε, στις συνωμοσιολογικές θεωρίες.

Αξίζει να παρακολουθήσετε καθένα από τα τέσσερα βίντεο, είναι πολύ χρήσιμα και κατατοπιστικά.

 

 

 

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 95.00% ( 6
Συμμετοχές )



Ένα σχόλιο στο “Π. Παπανικολάου: Η κυβέρνηση να ακούει τους ειδικούς και όχι το αντίστροφο… (Βίντεο)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.