.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Π. Παπανικολάου: Η εφημεριακή υπερεξόντωση οδηγεί σε καταιγίδα παραιτήσεων γιατρών


Αυτός είναι ο δρόμος, όλη η Ελλάδα να γίνει Ρέθυμνο!

Το βράδυ της Τετάρτης 18 Ιανουαρίου 2023, ο ΓΓ της ΟΕΝΓΕ, νευροχειρουργός Πάνος Παπανικολάου, μίλησε στο τηλεοπτικό κανάλι Atttica TV και στην εκπομπή Casus Belli με τους δημοσιογράφους Βασίλη Σκουρή και Νίκο Παναγιωτόπουλο για την κατάσταση που επικρατεί στο ΕΣΥ. Μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής:

Η κυβέρνηση ασκεί πολιτική μη προσλήψεων.

Η εφημεριακή υπερεξόντωση των γιατρών είναι ένας από τους λόγους που τους ωθεί σε παραίτηση. Οι παραιτήσεις που έχουμε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο είναι πραγματική καταιγίδα. Πρέπει να έχουμε από πέρυσι τουλάχιστον 400 παραιτήσεις έμπειρων γιατρών του ΕΣΥ.

Οι λόγοι είναι οι εξής:

Πρώτον, η εφημεριακή και εργασιακή υπερεξόντωση, καθώς και η επιστημονική απαξίωση. Τα περιγράφει πάρα πολύ ωραία η κυρία Ιωαννίδου, η μέχρι πρότινος επιστημονική υπεύθυνη της Παθολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Δεύτερον: Οι αναγκαστικές παράλογες εντολές από διάφορους Διοικητές Νοσοκομείων για ετεροαπασχόληση. Όταν για παράδειγμα, ελαφρά τη καρδία, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κορίνθου, λέει στον Νεφρολόγο του Νοσοκομείου, τον υπεύθυνο του Τεχνητού Νεφρού δηλαδή, «γιατρουδάκι, θα πας κι εσύ να κάνεις εφημερία για τα covid», ο άνθρωπος -τον παρακαλούσαν από τον ιδιωτικό τομέα…-, του έδωσε την παραίτησή του. Έχουμε πάρα πολλές τέτοιες περιπτώσεις.

Οι αναισθησιολόγοι του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου: Ο Διοικητής του Νοσοκομείου τους κατασυκοφάντησε σε όλη την πόλη, αμφισβητώντας ότι οι δυο συνάδελφοι είχαν αρρωστήσει, και έστειλε έλεγχο στο σπίτι τους. Αν αυτοί οι άνθρωποι, που και αυτούς τους παρακαλάει ο ιδιωτικός τομέας, αν αύριο το πρωί παραιτηθούν, τι θα κάνει ο κ. Πλεύρης και η Κα Γκάγκα; Θα παραπονούνται πάλι ότι δεν βρίσκουν αναισθησιολόγους;

Τέλος, οι μισθοί των γιατρών στην Ελλάδα, είναι μακράν οι χαμηλότεροι σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση, τουλάχιστον 30-40% κάτω. Στη Ρουμανία, αυτή τη στιγμή οι μισθοί είναι τουλάχιστον διπλάσιοι ή τριπλάσιοι.

Ο ειδικευόμενος γιατρός πληρώνεται 3 ευρώ την κάθε ώρα της εφημερίας ως υπερωριακή απασχόληση.

«Πώς ανατρέπονται όλα αυτά; Τον δρόμο τον δείχνει το Ρέθυμνο!» είπε στο τέλος της τοποθέτησής του. «Μια είδηση που πέρασε στα ψιλά των εφημερίδων: Τη Δευτέρα στο Ρέθυμνο, είχαμε τη μεγαλύτερη λαϊκή συγκέντρωση που έχει γίνει τις τελευταίες δεκαετίες στο Ρέθυμνο, που ξεσηκώθηκε η τοπική κοινωνία με κάλεσμα της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών για να υπερασπιστεί το δημόσιο Νοσοκομείο της πόλης. Αυτός είναι ο δρόμος, όλη η Ελλάδα να γίνει Ρέθυμνο!»

Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν ολόκληρες τις δύο παρεμβάσεις του Πάνου Παπανικολάου στην εκπομπή.

 

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 3
Συμμετοχές )



7 σχόλια στο “Π. Παπανικολάου: Η εφημεριακή υπερεξόντωση οδηγεί σε καταιγίδα παραιτήσεων γιατρών

  1. Ανώνυμος

    Είναι μια αλήθεια, ότι οι επιτηδευμένα δυσμενείς όροι εργασίας “σπρώχνουν” τους γιατρούς προς το ιδιωτικό τομέα. Αλλωστε αυτός είναι και ο σκοπός τους.
    Αλλά έχει και μια σημασία, πως αντιμετωπίζουν οι ίδιοι οι γιατροί αυτή την κατάσταση. Δεν έχουμε απαίτηση από κανέναν να γίνει ήρωας με το στανιό, πολύ λιγότερο δε θα δικαιολογήσουμε τους Ηρόστρατους της Δημόσιας Υγείας. Ομως εκείνοι οι γιατροί, που επικαλούνται μιαν ανεβασμένη κοινωνική συνειδητότητα η και αριστερή στράτευση, πρέπει να δουν το νοσοκομείο και σαν λειτούργημα και μέρος του δικού τους αγώνα. Να δίνουν το κάτι παραπάνω. Παραδείγματα υπάρχουν αρκετά. Κι εδώ πολλές φορές μας έχουν απασχολήσει περιπτώσεις αγωνιστών γιατρών, που απολύονται αυταρχικά, δεν ανανεώνονται οι συμβάσεις τους, διώκονται με ποικίλους τρόπους ώστε να εξαναγκαστούν στην παραίτηση κι όμως αντιστέκονται. Αρα μαγιά και παραδείγματα υπάρχουν, ακόμη και από δεξιούς πολιτικά γιατρούς και προς τιμήν τους. Χρειάζεται μέτωπο στο φακελάκι, στο εσωνοσοκομειακό μάρκετινγ των φαρμακευτικών, στο απογευματινό ιατρείο, στο πέρασμα από το δημόσιο νοσοκομείο είτε για άγρα ιδιωτικής πελατείας, είτε, ακόμη χειρότερα, για κυνήγι-μεσιτεία πελατείας για τα ιδιωτικά “θιεραπευτήρια”. Και οι αριστερές παρατάξεις να μην κάνουν ψηφοθηρικούς συμβιβασμούς εδώ.

    Reply
  2. Papillon

    Δεν θα υπάρξει αυτό το μέτωπο. Για τον απλούστατο λόγο ότι τα κόμματα αυτά ακριβώς προστατεύουν τα διεφθαρμένα στελέχη του κρατικού μηχανισμού, την διεφθαρμένη κρατική υπαλληλία και τον τελευταίο διεφθαρμένο υπάλληλο. Αυτή είναι η δουλειά τους. ΠΟΤΕ δεν κατήγγειλαν, ούτε θέλησαν να συγκρουστούν με την νοοτροπία του πελατειακού κράτους, τα φαινόμενα διαφθοράς, τα ρουσφέτια, τα φακελάκια, το λάδωμα και όλα αυτά. Γιατί πάνω σε αυτά έχει στηθεί η κομπραδόρικη, παρασιτική αστική εξουσία στην Ελλάδα και έτσι διαιωνίζεται. Κατακεραυνώνουν τους εργολάβους και το εργολαβικό κεφάλαιο πχ αλλά για τον μιζαδόρο υπάλληλο της πολεοδομίας που πολλές φορές είναι αυτός που εκβιάζει και απαιτεί το…κατιτίς του για να εξυπηρετήσει τον κεφαλαιοκράτη δεν λένε το παραμικρό και τον ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ.

    Προσωπικά θεωρώ την εξουσία που ασκεί αυτός ο υπάλληλος απέναντι όχι μόνο στον λαό αλλά και σε άλλα τμήματα της αστικής τάξης (εξυπηρετώντας μέσα από το αστικό κράτος τα πιο διεφθαρμένα, τα πιο εκμεταλλευτικά) πολύ χειρότερη και από τον ίδιο τον ιδιώτη καπιταλιστή εργολάβο. Διότι όταν η κρατική υπαλληλία αξιοποιείται για να χτυπάει άλλους κεφαλαιοκράτες, να υπονομεύει επενδύσεις, την όποια καπιταλιστική ανάπτυξη μίας χώρας αυτή η υπαλληλία υπηρετεί ένα ΠΟΛΥ χειρότερο κομμάτι της αστική εξουσίας, το πιο βρωμερό, το πιο εκμεταλλευτικό και αυτό που στην τελική έχει όλη την εξουσία στα χέρια του και ελέγχει απόλυτα και ολοκληρωτικά τις κυβερνήσεις. Έχει σημασία να κοιτάμε και τις ενδοαστικές αντιθέσεις μέσα στο καπιταλιστικό στρατόπεδο.

    Συν τοις άλλοις οι…επαναστάτες μας έχουν και μία βολική δικαιολογία να λένε ότι φταίνε οι πολιτικοί, το κεφάλαιο, η ΕΕ ενώ δεν ακουμπάνε τους υπαλλήλους, τον διοικητικό μηχανισμό ώστε να έχουν και ένα αφήγημα να πουλάνε στους ψηφοφόρους και τα μέλη τους.

    Ένα απλό παράδειγμα στην Υγεία. Τουλάχιστον 4.800 γιατροί στην Ελλάδα χρηματίστηκαν από την Νοβάρτις σύμφωνα με στοιχεία από τις αμερικανικές αρχές.

    https://www.kathimerini.gr/society/903415/4-800-giatroys-plirone-i-novartis/

    Γιατί δεν έχουμε ακούσει τίποτα γι’αυτούς; Σε πόσους ασκήθηκε διώξη; Πόσοι πήγαν φυλακή; Με τα χρήματα που πήραν τι έγινε; Όλη η συζήτηση από τότε που βγήκε στη φόρα το θέμα επί ΣΥΡΙΖΑ αναλώθηκε στους πολιτικούς, αν τα πήρε ο Λοβέρδος ή ο Γεωργιάδης ή δεν ξέρω ποιος άλλος αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε με το ότι έχουμε γιατρούς, διοικητικούς υπαλλήλους που είναι διεφθαρμένοι. Και όταν λέω κανείς εννοώ ΚΑΝΕΙΣ. Ούτε καν η ψευτοαριστερά. Διαβάστε τις ανακοινώσεις τους:

    https://www.rizospastis.gr/story.do?id=10862379

    https://www.902.gr/eidisi/politiki/177961/oi-teleytaies-exelixeis-stin-ypothesi-novartis-apoteloyn-mia-akomi-apodeixi?page=2

    https://www.voria.gr/article/kke-den-kalliergoume-aftapates-gia-katharsi-stin-ipothesi-novartis

    https://antarsya.gr/node/4678

    https://antarsya.gr/node/4700

    Πουθενά δεν υπάρχει το παραμικρό αίτημα να τιμωρηθούν και να διωχθούν ποινικά όλοι αυτοί οι γιατροί, οι διοικητικοί που χρηματίστηκαν και δωροδοκήθηκαν. Μου αρέσει που η ΑΝΤΑΡΣΥΑ γράφει “Δεν πρέπει να αποδεχθούμε την “κουκούλωση” του σκανδάλου, την “ασυλία” όλων των εμπλεκόμενων…” και “Η απαίτηση του λαού να πάρει πίσω όσα του κλέψανε, να μπουν φυλακή όλοι όσοι είναι μπλεγμένοι σε σκάνδαλα…”

    Ρε απατεώνες αφού ξέρετε και ξέρουμε όλοι συγκεκριμένες κατηγορίες ανθρώπων που εμπλέκονται στο σκάνδαλο, αυτά ήταν τα πρώτα που έσκασαν, τι αοριστολογία είναι αυτή; Γιατροί, διοικητικοί, διευθυντές νοσοκομείων, αξιωματούχοι γιατί δεν μιλάνε συγκεκριμένα γι’αυτούς; Γιατί δεν απαιτούν όλοι αυτοί οι λωποδύτες που τα πήραν και ζημίωσαν τους πολίτες να πάρουν πόδι από το κράτος και να μπουν μέσα; Είναι δυνατόν γιατροί που δουλεύουν για συμφέροντα πολυεθνικών και τα παίρνουν κανονικότατα θησαυρίζοντας σε βάρος του φτωχού εργαζόμενου και ζημιώνοντας το κράτος, άρα τον πολίτη, να εργάζονται στην Υγεία; Αυτοί πρώτα και κύρια έπρεπε να μπούνε μέσα και αυτό έπρεπε να είναι η απαίτηση της ΟΕΝΓΕ, της ΠΟΕΔΗΝ και της “αριστεράς’ σας.

    Ακούστε εδώ τον Παπανικολάου που μίλησε στην ΕΡΤ:

    https://ikariologos.gr/o-panos-papanikolaoy-stin-ert-gia-novartis/

    Αντί να είναι ο πρώτος που να φωνάζει και να απαιτεί οι γιατροί αυτοί να φύγουν ΧΘΕΣ από το πόστο τους και να αντιμετωπιστούν ποινικά όπως θα έπρεπε να πράξει σαν γραμματέας της ΟΕΝΓΕ και σαν…αντικαπιταλιστής αριστερός αυτός κάνει την πάπια. Ρίχνουν εκεί φράσεις του στυλ “εμπορευματοποίηση της υγείας και του φαρμάκου”, “ανταγωνισμός των μονοπωλίων”, “ιδιωτικοποίηση της Υγείας”, “τα συμφέροντα των φαρμακευτικών, των βιομηχάνων” και άλλα τέτοια αλλά για τους διεφθαρμένους του χώρου της Υγείας κιχ δεν βγάζουν. Πλήρης συγκάλυψη των λαμόγιων.

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ!!!

    Reply
    1. μεταβατικος

      Φίλε θέλω να μου γνωρίσεις την άκρη σου, θέλω κι εγώ να γράφω τέτοιες αναλυσάρες να γελάει ο κόσμος. Οι Τζήμεροι της αριστεράς, φταίει ο υπάλληλος που παίρνει τις μίζες περισσότερο από τους καπιταλιστές που τις δίνουν.

      Reply
      1. Papillon

        Μεταβατικέ αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχουν πολλοί που εκμεταλλεύονται την θέση τους και απαιτούν το κατιτίς (δηλαδή δεν έρχεται ο κεφαλαιοκράτης να τους χρηματίσει αλλά το απαιτούν αυτοί) για να σου κάνουν την δουλειά που είναι υποχρεωμένοι να κάνουν ΜΟΝΟ με τον μισθό τους, ένα σωρό κομματόσκυλα τα οποία τα έχωσαν μέσα στον κρατικό μηχανισμό οι κομματικές συμμορίες, άνθρωποι που εκμεταλλεύονται τους συνανθρώπους τους με όπλο την θέση τους τότε ή λες ψέματα και τους καλύπτεις συνειδητά ή ζεις σε άλλη χώρα. Δεν είναι όλοι αυτοί αγνοί και αμόλυντοι ώστε να πηγαίνουν οι κακοί οι πλούσιοι και να τους…διαφθείρουν μην μας αραδιάζεις παραμύθια τώρα. Πόσα τομάρια, πόσοι βολεμένοι, πόσα κομματόσκυλα, πόσα λαμόγια υπάρχουν μέσα στο κράτος και εκμεταλλεύονται τους συνανθρώπους τους για να κερδίζουν αυτοί; Μην μας πεις ότι δεν συμβαίνει αυτό.

        Εάν η ζωή του πατέρα σου, της μητέρας σου εξαρτιόταν από έναν γιατρό που για να σώσει τον άνθρωπό σου, απαιτούσε το φακελάκι πως θα αντιδρούσες; Θα του το έδινες δικαιολογώντας τον και λέγοντάς του “Γιατρέ είσαι θύμα του καπιταλιστικού τρόπου ανάπτυξης, η εμπορευματοποίηση και η ιδιωτικοποίηση της Υγείας σε έχουν…αλλοτριώσει πάμε μαζί να…ανατρέψουμε τον καπιταλισμό και να εγκαθιδρύσουμε λαϊκή εξουσία με δημόσια και δωρεάν υγεία για όλους”;

        Να παραμείνει αυτός στην θέση του; Να τιμωρηθεί ναι ή όχι; Για πες μου έτσι για να έχουμε καλό ερώτημα…

        Reply
        1. Γνώστης

          Έλεος με την μητσοτακική αριστερά.
          Μονίμως λασπολογία ενάντια σε όποιον αγωνίζεται και προπαγάνδα υπέρ της πολιτικής της ΝΔ και του κεφαλαίου.
          Τα φακελάκια τα θυμάσαι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ για να υπερασπιστείς την καταστροφική πολιτική για την δημόσια υγεία των Πλεύρη, Κικίλια κλπ της ΝΔ.
          Τη θεσμοθέτηση που φέρνει για το φακελάκι ο νόμος Πλεύρη την καλοσωριζει ο Παπαγιόν, το φερέφωνο της Δεξιάς

    2. Ανώνυμος

      Θα σε απογοητεύσω, πεταλούδα (22/01/2023 at 11:28) αλλά το δεξιό/κοσμοπολίτικο παραμυθάκι σου είναι απλή προπαγάνδα εκτός πραγματικότητας. Το χορό της διαφθοράς στα κρατικά νοσοκομεία τον σέρνουν δεξιοί, και “απολίτικοι”, καθώς και πασόκοι παληάς και νέας κοπής (νέο ΑΦΜ η τΣύριζα). Διορίζουν, με τα πολλά μέσα, που διαθέτουν, κομματικά αλλά και …”υπερκομματικά”(!), τους νεοσσούς τους στα κρατικά, όπου υπάρχει πληθώρα “αντικειμένου” υγείας, για να αποκτήσουν εμπειρία, να “πιαστούν” και να δημιουργήσουν τον δικό τους πελατειακό κύκλο, που μεταβιβάζουν αμέσως σε συμβεβλημένα (με αυτούς, άτυπα και μουλωχτά) ιδιωτικές κλινικές, αν δεν έχουν δικό τους ιατρείο. Συχνά μάλιστα σου προσφέρουν και …εναλλακτικές κόστους, να διαλέξεις “Μετροπόλιταν” η κάποια κλινική στην …Κυψέλη! Ιδίως στα εξωτερικά ιατρεία γίνεται ξετσίπωτη άγρα πελατείας. Δυσφημούν αδιάντροπα τον χώρο εργασίας τους, το κρατικό νοσοκομείο, προκειμένου να αποσπάσουν τον πελάτη-πορτοφόλι!
      Ασφαλώς στο κλίμα αυτό και όχι τόσο ξετσίπωτα, υποχωρούν και αριστεροί γιατροί, (“τι να κάνω, δεν τα βγάζω πέρα” – που δεν είναι και ψέμα) και εγκαταλείπουν για την ιδιωτεία, για να μην ξεπέσουν στο φακελάκι και στην πρακτόρευση. Αλλά, από την άλλη, μόνο από αριστερή κομμουνιστική παράταξη έχω ακούσει δημόσια κριτική σε αυτές τις πρακτικές, και από όσο ξέρω οι αριστεροί γενικά ανθίστανται μαζικά και δυνατά. Γι αυτό και βλέπεις τα γνωστά αποτελέσματα στους νοσ. γιατρούς και στο νοσηλευτικό προσωπικό.
      Μιλάω με βάση πολυετείς εμπειρίες δικές μου και φίλων-γνωστών μου.
      Μάπα το καρπουζάκι σου.

      Reply
      1. Papillon

        Ανώνυμε μη μου μιλάς αόριστα και με γενικόλογα, συγκεκριμένα πράγματα. Ορίστε:

        http://pandiera.gr/%CF%80-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CE%BF%CF%85-%CE%BC-%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CF%82-%CF%83%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CE%B1%CE%BB%CE%B1-%CF%86%CE%AC%CF%81%CE%BC/

        Βλέπεις; Ούτε μία αναφορά στην διεφθαρμένη κρατική υπαλληλία της Υγείας.

        Παπανικολάου στον Παπαδάκη:

        https://www.documentonews.gr/article/papanikolaoy-me-aformh-th-novartis-h-foyska-twn-ypertimologhsewn-yparxei-apo-to-1998-video/

        Σε μία φάση κάτι τον ρωτάει ο Παπαδάκης για τους συναδέλφους του και φυσικά ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ να απαντήσει. Μιλάμε για πλήρη ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ της σαπίλας.

        Επιπλέον ούτε αυτός, ούτε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ούτε κανένας “αντικαπιταλιστής” δεν κατήγγειλε ποτέ την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που αποπροσανατόλισε σκοπίμως την όλη συζήτηση για το σκάνδαλο και ασχολιόμασταν κάθε μέρα με το αν τα πήρε ο Λοβέρδος ή ο Γεωργιάδης ενώ όλοι ήξεραν και υπήρχαν αποδείξεις για τον χρηματισμό γιατρών, υπαλλήλων, διευθυντών κλπ.

        Αγαπητέ από τη στιγμή που το πρώτο πράγμα που μάθαμε ήταν ο χρηματισμός συγκεκριμένων ανθρώπων και υπήρχαν ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ γι’αυτό απαίτηση όλων των αριστερών και προοδευτικών ανθρώπων έπρεπε να είναι να ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ τα λαμόγια αυτά. Βεβαίως ταυτόχρονα η δικαιοσύνη να ερευνήσει το αν τα άρπαξαν και πολιτικοί, υπουργοί, πρωθυπουργοί προφανώς έπρεπε να διερευνηθεί και αυτό αλλά από την στιγμή που ήταν 101% βέβαιο ότι συγκεκριμένοι κρατικοί υπάλληλοι τα άρπαξαν από εκεί έπρεπε να ξεκινήσει η τιμωρία.

        Αντ’ αυτού με κύρια ευθύνη των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και των κολαούζων τους στα ΜΜΕ (Βαξεβάνης, κανάλι Κόντρα, ΕΦΣΥΝ κλπ) αλλά και των άλλων αστικών κομμάτων αναλώθηκε η όλη κουβέντα σε 10 πολιτικά πρόσωπα ώστε τελικά να κουκουλωθεί το σκάνδαλο και να μην μάθουμε ποτέ τι έγινε με αυτούς τους 4.800 γιατρούς που ξαναλέω ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ τα πήραν όπως και με άλλα κρατικά στελέχη. Και ΠΟΤΕ η “αριστερά” σας δεν κατήγγειλε τον ΣΥΡΙΖΑ γι’αυτό που είχε την κύρια ευθύνη όπως χειρίστηκε την όλη υπόθεση και με τις ωμές, ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ τύπου παρεμβάσεις στην δικαιοσύνη.

        Το θέμα λοιπόν δεν είναι να μου λέτε όλοι ότι είστε σε…μέτωπο εναντίον της διαφθοράς ή να το λέτε μεταξύ σας εκεί στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή να μου το πετάνε κάποιοι σε μία γραμμούλα που και που σε μία παράγραφο αλλά να το βγάζετε έξω και να φωνάζετε, να απαιτείτε να τσακιστούν φαινόμενα διαφθοράς στο κράτος, να απαιτείτε την παραδειγματική τιμωρία όλων των λαμόγιων, των τρωκτικών, των απατεώνων και των κλεφτών στο κράτος που κατακλέβουν τον πολίτη και δουλεύουν για τα αστικά κόμματα και τα συμφέροντα ντόπιας και ξένης ολιγαρχίας, να προσπαθείς να χτίσεις μέτωπο με τους ασθενείς, με την κοινωνία ενάντια σε αυτά τα φαινόμενα.

        Σόρρυ αλλά αυτό ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ.

        Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.