.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


ΠΕΝΕΝ: Δίνουμε δυναμικά το παρών στην συγκέντρωση για την κατάργηση του αντεργατικού νόμου Χατζηδάκη!


16 Ιούνη 2022 – 7 μ.μ Πεζόδρομος Κοραή Αθήνα

Συμπληρώνεται 1 χρόνος από την ψήφιση του αντεργατικού – εκτρωματικού νόμου Χατζηδάκη (4808/2021) ο οποίος αποτελεί συνέχεια αλλά και ποιοτική αναβάθμιση στην επίθεση κυβέρνησης – κεφαλαίου ενάντια στα εργατικά δικαιώματα, την συνδικαλιστική συλλογική δράση και ταυτόχρονα εγκαινιάζει το ηλεκτρονικό φακέλωμα για τα συνδικάτα!

Στο διάστημα αυτό δεν υπάρχει απεργία και αγώνας των εργαζομένων στον οποίο δεν συνάντησαν απέναντί τους ως δαμόκλεια σπάθη το αντιδραστικό αυτό τερατούργημα!

Βιομηχανία δικαστικών αποφάσεων ενάντια σε δίκαιες απεργιακές μάχες, καταστολή, αστυνομοκρατία είναι τα εργαλεία που επιστρατεύει η κυβέρνηση και η εργοδοσία κάνοντας χρήση και εφαρμόζοντας αυτό το νομοθετικό έκτρωμα!

Στρατηγικός σκοπός τους είναι να χτυπήσουν κάθε οργανωμένη αντίσταση και πάλη, να περάσει αναίμακτα ο αντεργατικός οδοστρωτήρας με σκοπό να αυξηθεί η κερδοφορία των επιχειρήσεων και ταυτόχρονα να εγγυηθούν την αποτελεσματικότητα των «εμβληματικών» επενδύσεων τόσο του ξένου όσο και του εγχώριου κεφαλαίου!!

Η οργάνωση των αγώνων, η υπεράσπιση των εργατικών δικαιωμάτων, η υπογραφή ΣΣΕ με ουσιαστικές αυξήσεις, η λήψη ουσιαστικών μέτρων κατά της ακρίβειας, η απεμπλοκή της χώρας μας από τους πολεμικούς ανταγωνισμούς ΝΑΤΟ – ΗΠΑ – Ε.Ε – Ρωσίας, η πάλη για το σταμάτημα του πολέμου, πρέπει να είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την μάχη για την κατάργηση του νόμου Χατζηδάκη!

Απευθύνουμε κάλεσμα στον κλάδο μας και ευρύτερα στα Σωματεία, σε εργατικές συλλογικότητες – φορείς και σχήματα να πάρουν μαζικά μέρος στην συγκέντρωση που οργανώνεται στις 16 Ιούνη στις 7 μ.μ στον Πεζόδρομο Κοραή (Αθήνα) και στην πορεία στην Βουλή.

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 70.00% ( 1
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.