.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Ο παιδοβιαστής Μίχος στη φυλακή! Να γκρεμίσουμε την κυβέρνηση και τα κυκλώματα της που στηρίζει βιαστές και δολοφόνους!


Ο παιδοβιαστής Μίχος στη φυλακή! Να γκρεμίσουμε την κυβέρνηση και τα κυκλώματα της που στηρίζει βιαστές και δολοφόνους!

Όλες, όλοι, όλα, σήμερα στα Προπύλαια στις 7.00μμ

H πρόταση της εισαγγελέως του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για αθώωση του Ηλία Μίχου για το έγκλημα του βιασμού και της μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης στον Κολωνό είναι μνημείο αθλιότητας, συγκάλυψης, ξεπλύματος των κυκλωμάτων μαστροπείας, έμμεσης νομιμοποίησης της παιδεραστίας και ης παιδοφιλίας, προστασίας του κύκλου του Μίχου που κινείται γύρω από την ΝΔ και την “καλή κοινωνία”.

Είναι η ίδια “δικαιοσύνη” που αφήνει ελεύθερο τον παιδοβιαστή Λιγνάδη και τους δολοφόνους του Ζακ.

Όλο αυτό κύκλωμα (υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ, παπάδες) που φωτογραφιζόταν με τον παιδοβιαστή Μίχο ήταν αυτό το κύκλωμα που υπεράσπιζε τον “ιερό θεσμό της οικογένειας” ενάντια στο γάμο και την τεκνοθεσία στα ομόφυλα ζευγάρια. Τα βρώμικα κυκλώματα της πορνείας και της παιδεραστίας, έχουν τους προστάτες τους και τις διασυνδέσεις τους και συνήθως εμφανίζονται κάτω από το προσωπείο του “πατρίς – θρησκεία – οικογένεια”, που βρωμάει και ζέχνει σαπίλα από όλους τους πόρους του..

Η οργή μας θα γίνει αγώνας για την οριστική καταδίκη του βιαστή Μίχου, για να μπει φυλακή ο Λιγνάδης και οι δολοφόνοι του Ζακ, για το γκρέμισμα της κυβέρνησης και των δικαστικών κυκλωμάτων που τους στηρίζουν.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 55.00% ( 2
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.