.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Ο λαός μπορεί να ανοίξει τον δρόμο της ανατροπής στην Κ. Μακεδονία


Δήλωση του Θανάση Αγαπητού, υποψήφιου περιφερειάρχη με την Ανταρσία στην Κεντρική Μακεδονία – Αντικαπιταλιστική Αριστερά

Σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο για τα λαϊκά στρώματα, που ζουν με αγωνία για το σήμερα και φόβο για το αύριο, έχει μεγάλη σημασία να αποδοκιμαστεί η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και τα στηρίγματα της στην περιφέρεια και το τοπικό κράτος.

Η περιφερειακή διοίκηση Τζιτζικώστα λειτουργεί με βάση τις επιλεξιμότητες της ΕΕ, που μέσω των ΕΣΠΑ βάζει σαν προτεραιότητα την επιχορήγηση της επιχειρηματικότητας, την εμπορευματοποίηση και ιδιωτικοποίηση των κοινωνικών υπηρεσιών, του δημόσιου και φυσικού πλούτου. Περισσεύουν τα έργα βιτρίνας, οι επικοινωνιακές φιέστες, αλλά όχι οι δαπάνες για τις κοινωνικές ανάγκες.

Αυτό το σύστημα προσπαθεί να θωρακίσει η αντιδημοκρατική μεθόδευση αποκλεισμού κάθε ριζοσπαστικής φωνής με το εκλογικό όριο του 3% και το αυταρχικό πλαίσιο λειτουργίας της περιφέρειας ως «ενός ανδρός αρχή».

Ο λαός μπορεί να ανοίξει τον δρόμο της ανατροπής του συστήματος κυβέρνησης, Τζιτζικώστα, ΕΕ και κεφαλαίου, για να αλλάξει η ζωή μας και να μπουν μπροστά τα δικαιώματά μας. Με οργάνωση, με αλληλεγγύη, με αντίσταση. Αυτός ο δρόμος ανοίγει με τη στήριξη στις εκλογές, αλλά κυρίως στους κοινωνικούς αγώνες, της Ανταρσίας στην Κεντρική Μακεδονία – Αντικαπιταλιστική Αριστερά.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.