.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Ο ΓΓ της ΟΕΝΓΕ, ν/χ Πάνος Παπανικολάου στο Attica TV (Βίντεο)


Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, συνέντευξη του ΓΓ της ΟΕΝΓΕ, νευροχειρουργού Πάνου Παπανικολάου, στο τηλεοπτικό κανάλι ATTICA TV και την εκπομπή RESTART με τον Αλέξανδρο Κλώσσα και την Ευαγγελίνα Βόσνου, το απόγευμα της Τετάρτης 14 Ιουνίου 2023.

Η συζήτηση, όπως ήταν φυσικό, ξεκίνησε με το τραγικό ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου, που για πολλοστή δυστυχώς φορά αναδεικνύει τις δολοφονικές διαστάσεις της εγκληματικής πολιτικής της Ευρώπης – Φρούριο της ΕΕ και των κυβερνήσεών της που έχει πνίξει πάνω από 27.000 ανθρώπους στα νερά της Μεσογείου τα τελευταία εννέα χρόνια.

“Το δημόσιο σύστημα περίθαλψης, πρέπει να έχει εφεδρείες, για να μπορεί να ανταποκρίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις, οι οποίες διεθνώς, περιγράφονται επιστημονικά, ως περιπτώσεις που πρέπει να ασκηθεί ιατρική μαζικών καταστροφών. Δυστυχώς όμως, όχι μόνο εφεδρείες δεν έχει αλλά έχει τεράστιες ελλείψεις και δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ούτε τη νοσηρότητα της καθημερινότητας. Πολύ περισσότερο τέτοιες καταστάσεις μαζικών καταστροφών. Γι’ αυτό ακριβώς σήμερα, επειδή τα προβλήματα δεν αναστέλλονται λόγω εκλογών, είχαμε απεργιακή κινητοποίηση”, ανέφερε, αναλύοντας τα αιτήματα του κινήματος.

Παρέμβαση στη διάρκεια της εκπομπής έκανε από τη Σκόπελο η αγροτική γιατρός του Κέντρου Υγείας του νησιού, Αθηνά Τσουκαράκη, με αφορμή τις καταγγελίες για ελλείψεις σε προσωπικό και μηχανήματα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας με σχετική επιστολή των γιατρών του Κέντρου.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.