.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Ο Βασίλης Λιόντος εκπροσωπεί με δυναμισμό και ταξικά την Ανυπόταχτη Κρήτη στην ΝΕΑ TV (Βίντεο)


Αξίζει να δείτε το βίντεο που ακολουθεί. Πρόκειται για συνέντευξη του εκπαιδευτικού Βασίλη Λιόντου στο Δελτίο Ειδήσεων της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης με τον Λευτέρη Κουρκουλό, που μεταδόθηκε το βράδυ της Τρίτης 26 Σεπτέμβρη 2023.

Ο Βασίλης Λιόντος είναι αντιπρόεδρος της ΕΛΜΕ Χανίων και υποψήφιος με την Ανυπόταχτη Κρήτη για τις εκλογές της 8ης Οκτώβρη στο Νομό Χανίων.

Αφού παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο και την ιστορία της Ανυπόταχτης Κρήτης και καταγγείλει το αντιδημοκρατικό ”φράγμα” του 3%, σε μια αποστροφή του λόγου, εγκαλούμενος ότι δαιμονοποιεί τον Τουρισμό, ο Βασίλης Λιόντος αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Εμείς είμαστε υπέρ του τουρισμού ο οποίος σέβεται το περιβάλλον, τους κατοίκους, την Ιστορία και την ομορφιά αυτού του τόπου. Όχι όμως του τουρισμού των μεγάλων πεντάστερων ξενοδοχείων, τα οποία έχουν καταστρέψει και θα καταστρέψουν όλη την Κρήτη, που έχουν φτάσει τα νοίκια στο Θεό, με αποτέλεσμα να μην μπορεί ένας εκπαιδευτικός, ένας φοιτητής ή ένας εργαζόμενος να νοικιάσει σπίτι. Ενός τουρισμού που συντελεί στην όξυνση της ακρίβειας, μαζί με την κυβερνητική πολιτική αλλά και στην επιλογή να γίνουν έργα που θέλει η Ευρωπαϊκή Ένωση -και εδώ υπάρχει απόλυτη συμφωνία και των δύο μεγάλων παρατάξεων: Ό,τι έργα γίνονται στο νησί, γίνονται με δύο κριτήρια.

Πρώτον, αν είναι ανταποδοτικά για το κεφάλαιο και βοηθάνε στην κερδοφορία του και δεύτερον, αν εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα.”

Στη συνέχεια, μιλώντας για καταιγισμό εργολάβων ανέφερε το παράδειγμα του ΒΟΑΚ.

ΥΓ: Σε όλες τις ερωτήσεις και παρεμβάσεις απάντησε με πληρότητα, εκτός από μία. “Δεν άκουσε” την -εύλογη- δημοσιογραφική ερώτηση να πει δυο λόγια παρουσίασης και για τον εαυτό του…

Δείτε ολόκληρη την τοποθέτηση του Βασίλη Λιόντου:

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 4
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.