.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Ντροπή και Αίσχος! Χωρίς κλιματισμό οι Ναυτεργάτες στο ξενοδοχείο της Εστίας Ναυτικών!


ΠΕΝΕΝ

Σύμφωνα με καταγγελίες που καταφθάνουν καθημερινά στην ΠΕΝΕΝ από διαμένοντες Ναυτεργάτες στο ξενοδοχείο της Εστίας Ναυτικών, διαπιστώνονται σωρεία προβλημάτων σχετικά με την κατάσταση του ξενώνα, ο οποίος είναι δημιούργημα και περιουσιακό στοιχείο των Ναυτεργατών και κάθε μήνα εισφέρουν για αυτόν από τον μισθό τους!

Στο πλαίσιο αυτό όλα τα τελευταία χρόνια συνεχίζεται η υποβάθμιση των υπηρεσιών προς τους διαμένοντες Ναυτεργάτες αφού οι κτηριακές εγκαταστάσεις, τα δωμάτια, ο εξοπλισμός και οι παροχές το απαξιώνουν ολοένα και περισσότερο.

Πρόσφατο και κραυγαλέο κρούσμα η έλλειψη λειτουργίας κλιματιστικών σε περίοδο που έχουμε εισέλθει στο καλοκαίρι και η διαβίωση στον ξενώνα με τις υψηλές θερμοκρασίες γίνεται ανυπόφορη και θυμίζει τριτοκοσμική κατάσταση!

Βαρύτατες ευθύνες για αυτή την κατάσταση και την άθλια εικόνα που εμφανίζει ο ξενώνας φέρουν όλες οι προηγούμενες Διοικήσεις και τα στελέχη της Εστίας Ναυτικών αλλά και η σημερινή!!

Από αυτή την πλευρά αναδεικνύεται η ανάγκη άμεσα να γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες ώστε να εξασφαλιστεί η λειτουργία των κλιματιστικών σε όλους τους χώρους και στα δωμάτια του ξενοδοχείου και ταυτόχρονα πρέπει έστω και καθυστερημένα να γίνουν οι απαραίτητες επισκευαστικές εργασίες ώστε να εξασφαλίζονται αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης προς τους Ναυτεργάτες και να σταματήσει η παραπέρα απαξίωση και υποβάθμιση του ξενοδοχείου!!

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 90.00% ( 1
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.