.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Να καταδικαστεί ο παιδοβιαστής Λιγνάδης! Πανελλαδική Ημέρα Δράσης


Sabbat

Η δίκη του παιδοβιαστή Λιγνάδη βρίσκεται στην τελική φάση της. Παρακολουθώντας αυτή τη δίκη ζήσαμε όλη την φρικαλεότητα που γεννά και συντηρεί το πατριαρχικό εκμεταλλευτικό σύστημα στο οποίο ζούμε.

Παρακολουθήσαμε την προσπάθεια να φιμωθεί η αντικειμενική και ολόπλευρη ενημέρωση, να ενοχοποιηθούν τα επιζώντα που ήταν μάρτυρες κατηγορίας, να εξοντωθούν ψυχολογικά από τον Κούγια, να δοθεί η εντύπωση ότι ο παιδοβιαστής είναι θύμα πολιτικών και επιχειρηματικών κυκλωμάτων που στρέφονται εναντίον του και εναντίον της Κυβέρνησης που τον στήριξε.

Ζήσαμε βέβαια και την αξιοθαύμαστη ανυποχώρητη στάση των επιζώντων να αντέξουν τον σκόπιμο επανατραυματισμό και τη στοχοποίησή τους και να φέρουν στο φως τα εγκλήματα του παιδοβιαστή, ο οποίος για το σύστημα αποτελεί άριστο μέλος του, αφού ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής κρατικού φορέα με αρκετή εξουσία στα καλλιτεχνικά τεκταινόμενα.

Για το φεμινιστικό κίνημα που στάθηκε αλληλέγγυο στα επιζώντα σε όλη αυτή την βάρβαρη διαδικασία είναι θέμα μέγιστης σπουδαιότητας να καταδικαστεί ο Λιγνάδης για όλες τις ακραία κακοποιητικές πράξεις του. Για κάθε άνθρωπο εργαζόμενο, άνεργο, είναι ζήτημα ύψιστης σημασίας να καταδικαστεί ό, τι πιο σάπιο γεννά η καπιταλιστική-πατριαρχική κοινωνία. Να καταδικαστεί η συνηθισμένη λογική που λέει ότι όποιος έχει εξουσία μπορεί να εκμεταλλεύεται με όλους τους τρόπους τα άτομα που βρίσκονται σε ασθενέστερη θέση.

Να καταδικαστεί το κύκλωμα που φιμώνει τη δικαιοσύνη, να καταδικαστούν οι σεξιστικές ομοφοβικές απόψεις που εκφράζονται με άνεση στα δικαστήρια από κάτι τύπους σαν τον Κούγια και αποτελούν προσβολή σε κάθε αίσθημα δικαίου.

Όλοι-ες-α τη Δευτέρα 4 Ιουλίου στις 19.30 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (συγκέντρωση και πορεία)

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ ΛΙΓΝΑΔΗ
ΚΑΜΙΑ_ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΝΗ-Ο
SABBAT-BURN THE RICH NOT THE WITCH

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 4
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.