.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Να ικανοποιηθούν τώρα τα αυτονόητα δικαιώματα του Γιάννη Μιχαηλίδη!


ΕΛΜΕ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ-ΖΕΦΥΡΙΟΥ-ΦΥΛΗΣ
12/6/23

Να ικανοποιηθούν τώρα τα αυτονόητα δικαιώματα του Γιάννη Μιχαηλίδη!

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης βρίσκεται ξανά σε απεργίας πείνας διεκδικώντας κυρίως το αυτονόητο δικαίωμα στην εκπαίδευση! Έχει ξεπεράσει τις 30 μέρες με τον οργανισμό του να είναι ήδη εξαιρετικά επιβαρυμένος από την απεργία πείνας του καλοκαιριού του 2022, διάρκειας 68 ημερών.

Τότε, ο αναρχικός κρατούμενος διεκδικούσε την αποφυλάκισή του και φέτος στις αρχές Μαΐου ξεκίνησε εκ νέου απεργία πείνας όταν το αρμόδιο συμβούλιο των φυλακών Κορυδαλλού, όπου κρατείται, δεν του χορήγησε, τακτική εκπαιδευτική άδεια, όπως όφειλε. Είναι κρατούμενος στον Κορυδαλλό έπειτα από την μεταγωγή του από τις φυλακές Μαλανδρίνου, όμως επικαλούμενο γραφειοκρατικά κωλύματα το συμβούλιο των φυλακών δεν του έχει χορηγήσει ακόμη εκπαιδευτική άδεια, η οποία ήταν και ο λόγος της μεταγωγής του στον Κορυδαλλό.
Ταυτόχρονα, παρά το γεγονός ότι είναι πλέον κρατούμενος στον Κορυδαλλό, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Άμφισσας δεν έχει ακόμα αποφανθεί για τα προηγούμενα αιτήματά του για χορήγηση τακτικής άδειας και υφ’ όρον απόλυσης για το διάστημα που ήταν κρατούμενος στις Φυλακές Μαλανδρίνου, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προχωρήσει σε κατάθεση νέου αιτήματος.

Όπως τονίζει ο συνήγορός του «Μετά την απόρριψη και αυτού του αιτήματος, ο ίδιος βρίσκεται εκ νέου σε απεργία πείνας, με τον οργανισμό του ιδιαίτερα επιβαρυμένο από την προηγούμενη πολυήμερη απεργία του περασμένου καλοκαιριού. Πρέπει να σταματήσει άμεσα αυτός ο νέος γραφειοκρατικός παραλογισμός, ώστε ο Γ. Μιχαηλίδης να μπορέσει να ζητήσει τακτική άδεια και υφ’ όρον απόλυση την οποία δικαιούται από το 2021».

Να αποδοθεί τώρα η τακτική άδεια και η υφ΄ όρον απόλυση στον Γ. Μιχαηλίδη!
Να σταματήσει η εκδικητικότητα των δικαστών σε βάρος του!

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 0.00% ( 0
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.