.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Ναζιστές χάκαραν την ιστοσελίδα «Ημεροδρόμος»


Τα ναζιστικά κατακάθια ξαναχτύπησαν, αυτή τη φορά χακάροντας την ιστοσελίδα imerodromos.gr και στοχοποιώντας τον δημοσιογράφο Νίκο Μπογιόπουλο.

Ενοχλεί πολύ η αρθρογραφία του δημοσιογραφικού επιτελείου του Ημεροδρόμου για τη δράση της ναζιστικής συμμορίας, με άρθρα και παρεμβάσεις όλα αυτά τα χρόνια. Για αυτό, λίγο πριν την αλλαγή της χρονιάς οι μισάνθρωποι – τσιράκια του συστήματος χάκαραν την ιστοσελίδα αναρτώντας εμετικά σχόλια και το φασιστικό «λογότυπο» της «Χρυσής Αυγής».

Τα σχόλια στοχοποιούσαν το Νίκο Μπογιόπουλο με την γνωστή εμετική φρασεολογία («καλή χρονιά με σαπούνια πολλά»!-σε greeklish) αλλά και ύβρεις για οργανώσεις και κόμματα της κομμουνιστικής Αριστεράς (ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΝΑΡ, κ.α.)

Η στήριξη και η αλληλεγγύη της Παντιέρας και όλου του κόσμου της μαχόμενης αριστεράς προς τον Ημεροδρόμο και τους ανθρώπους που τον στελεχώνουν είναι αυτονόητες. Καθήκον όλων είναι να δυναμώσουμε την αντιφασιστική πάλη και την αποκάλυψη του ρόλου των δολοφόνων ναζιστών.

Σε δήλωσή του στο διαδίκτυο σχετικά με την επίθεση στον Ημεροδρόμο, ο Νίκος Μπογιόπουλος αναφέρει:

«Η επίθεση στον “Ημεροδρόμο” και η προσωπική στοχοποίησή μου από ναζιστόμουτρα αποτελεί πρωτοχρονιάτικο δώρο.
Ως μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας και ως δημοσιογράφος υπόσχομαι να φανώ αντάξιος του τίτλου τιμής που μου απένειμαν.

Νίκος Μπογιόπουλος»

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 5
Συμμετοχές )



Ένα σχόλιο στο “Ναζιστές χάκαραν την ιστοσελίδα «Ημεροδρόμος»

  1. Κ.Σ.

    Στο μεταξύ δεν μπορούν να γράψουν τρεις σειρές χωρίς να δείξουν ότι λατρεύουν τον Χίτλερ και τον εγκληματικό ναζισμό. “Σαπούνια” και Άουσβιτς το εφιαλτικό όραμα που έχουν τα κοπρόσκυλα του εθνικισμού και του φασισμού

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.