.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Νέα τρικάκια της ΧΑ: Πεταμένα λεφτά…


Γράφει ο εικόνομιστ

Φυγόποινος ο Παππάς – Φυγόπονη η ΕΛΑΣ. Ευστοχία κατά 33,33% στα τρικάκια της Χρυσής Αυγής.

Ελευθερία σε Μιχαλολιάκο – Παππά – Λαγό. Δεδομένου όμως ότι ο Παππάς έγινε Λαγός, ο δε Λαγός διέφυγε στη Δύση καθώς η ΕΛΑΣ “άργησε μια μέρα”, μόνο 1 στα 3 ευρώ του ελληνικού λαού που ξοδεύτηκαν για τα τρικάκια “έπιασε τόπο”.

Πηγές της Παντιέρας μέσα στη ΓΑΔΑ (εμπιστευτικός κωδικός: “ΠΗΓ.ΓΑΔΑ”) δήλωναν πως πολτοποιούνται από τους εναπομείναντες χρυσαυγίτες τα προηγούμενα και εκτυπώνονται νέα επανορθωτικά τρικάκια, επικαιροποιημένα στις υπάρχουσες συνθήκες. Στην τούρλα του Σαββάτου, ο τυπογράφος αντέγραψε προσαρμοσμένο σύνθημα άλλων χώρων, “Λευτεριά σ’ όσους είναι στα κελιά”.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως οι πρώτες ανακρίσεις στις σχετικές υπηρεσιακές ΕΔΕ δείχνουν ότι θα χυθεί άπλετο φως καθώς το μαχαίρι θα φτάσει -επιτέλους!- στο κόκαλο. Αιτιολογώντας το φιάσκο Παππά, οι αρμόδιοι επικαλέστηκαν ότι όλες οι αστυνομικές δυνάμεις ήταν αφοσιωμένες στο κυνήγι του Λαγού. “Κι αν είσαι και Παππάς, με την αράδα σου θα πας…”, συμπλήρωναν με νόημα.

“Θέμα τιμής η σύλληψη Παππά”, φέρεται να δήλωσε ο Χρυσοχοΐδης, ο οποίος όμως ακόμα είναι αφιερωμένος στο κυνήγι του δράστη της δολοφονικής επίθεσης στην Κωνσταντίνα Κούνεβα τον οποίο, όπως θυμόμαστε, είχε ορκιστεί να οδηγήσει στη Δικαιοσύνη.

Ανεξακρίβωτες παραμένουν οι πληροφορίες ότι ο Αιγιαλείας Αμβρόσιος αφόρισε τον Χρυσοχοΐδη και την ΕΛ.ΑΣ για το ανηλεές ανθρωποκυνηγητό που έχει εξαπολύσει per mare per terram με κράνη και Μπαλάσκες για να βρει τον διαφεύγοντα τη σύλληψη Παππά. “Κυνηγούν τώρα και τους Παππάδες…” φέρεται να δήλωσε με πικρία.

 

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 91.00% ( 10
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.