.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Κινητοποίηση στο Υπ. Εσωτερικών 5/3, 12.00


Κινητοποίηση τη Δευτέρα 5/3 και ώρα 12:00 στο Υπ. Εσωτερικών

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΑΝΙΑΣ 

Το Δ.Σ. του σωματείου εργαζομένων Δήμου Παιανίας μετά από την σύσκεψη που κάλεσε όλους τους συναδέλφους συμβασιούχους (2/3/18) αποφάσισε να κηρύξει στάση εργασίας την Δευτέρα 5/3/18 από 11:00 π.μ. έως λήξη ωραρίου για όλους τους συμβασιούχους στις ανταποδοτικές υπηρεσίες και να καλύψει συνδικαλιστικά όλους τους συναδέλφους που επιθυμούν να στηρίξουν με την παρουσία τους την κινητοποίηση αυτή.

Στηρίζουμε και συμμετέχουμε στην κινητοποίηση που έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 5/3 και ώρα 12:00 στο Υπ. Εσωτερικών. Καλούμε όλους τους συμβασιούχους να δώσουν το δυναμικό παρών απαιτώντας την μετατροπή των συμβάσεών τους σε αορίστου χρόνου χωρίς όρους, προϋποθέσεις και χωρίς άλλους εμπαιγμούς.

Καλούμε όλα τα σωματεία του κλάδου να σταθούν στο ύψος των αναγκαίων απαιτήσεων της στιγμής, να στηρίξουν την κινητοποίηση αυτή και το δίκαιο αίτημά της.

Η έκβαση και η επιτυχία του αγώνα αυτού προϋποθέτει την ενότητα, την μαζικότητα και την αποφασιστικότητα γύρω από το αίτημα για σταθερή και μόνιμη εργασία για όλους και την μετατροπή όλων των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου.

03-03-2018

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                            Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΠΙΝΙΩΡΗΣ ΝΙΚΟΣ                                            ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΣΟΦΟΚΛΗΣ

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 3
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.