.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Θεσσαλονίκη: Πρόστιμα σε αντιπροσωπεία του ΚΚΕ (μ-λ) (Βίντεο)


 

Από νωρίς το πρωί της 17ης Νοέμβρη 2020 η αστυνομία δεν επιτρέπει την πρόσβαση στο Πολυτεχνείο του ΑΠΘ.

Μια τετραμελής αντιπροσωπεία του ΚΚΕ(μ-λ) επιχείρησε να προσεγγίσει το μνημείο που υπάρχει προς τιμή των νεκρών της εξέγερσης, με σκοπό να αναρτήσει πανό και να αφήσει λουλούδια.

Η αστυνομία με προκλητικό τρόπο απαγόρευσε την πρόσβαση και έκοψε πρόστιμα, αναφέροντας ότι οποιαδήποτε μετακίνηση προς το Πολυτεχνείο είναι παράνομη.

Πρόκειται για φασιστικού τύπου οργανωμένο σχέδιο, το οποίο στοχεύει στην τρομοκράτηση του λαϊκού κόσμου, που θέλει να προσεγγίσει το μνημείο για να τιμήσει τους νεκρούς αγωνιστές.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο υπεύθυνος της αστυνομίας αδυνατούσε να απαντήσει αν τελικά επιτρέπεται ή όχι η πρόσβαση στο μνημείο.

Τα μέλη της αντιπροσωπείας κατήγγειλαν την απαγόρευση και αποχώρησαν αφού φώναξαν συνθήματα, ενάντια στην κρατική τρομοκρατία, ενώ κάλεσαν τον λαό να μην φοβηθεί τις απαγορεύσεις και να κρατήσει το πνεύμα της εξέγερσης ζωντανό.

………..

Σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη τετραμελής αντιπροσωπεία εκ μέρους του ΚΚΕ (μ-λ) πήγε να καταθέσει λουλούδια στη μνήμη των νεκρών του Πολυτεχνείου.

Στο βίντεο που ακολουθεί, ρίχνουν πρόστιμο σε κάθε μέλος της αντιπροσωπείας ενώ ο επικεφαλής της αστυνομίας αδυνατεί να εξηγήσει αν επιτρέπεται η κατάθεση λουλουδιών στη μνήμη των νεκρών του Πολυτεχνείου.

Έχει ξεσπαθώσει η κυβέρνηση και η αστυνομία εναντίον όσων αγωνίζονται και τιμούν την επέτειο του Πολυτεχνείου, επικαιροποιώντας τα συνθήματα του τότε βάσει των προβλημάτων του σήμερα.

Η ενέργεια αυτή είναι προκλητική απέναντι στο δημοκρατικό λαό που θέλει να τιμήσει την επέτειο του Πολυτεχνείου. Όμως η απαγόρευση έσπασε στην πράξη με τη σημερινή πορεία που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στην πόλη

Στο δρόμο θα σπάσουμε την απαγόρευση και την τρομοκρατία!

Πηγή: sfotonio

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 4
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.