.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Η ΠΕΝΕΝ για τον αγώνα στην ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ


«ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ»

Στην ένταση της βίας, της τρομοκρατίας και των απολύσεων να απαντήσουμε με κλιμάκωση της πάλης και της αλληλεγγύης

Εργοδοσία και κυβέρνηση κλιμακώνουν και ποιοτικά αναβαθμίζουν την επίθεσή τους ενάντια στον δίκαιο αγώνα των απεργών στην επιχείρηση “Μαλαματίνα”.

Οι απολύσεις δεκάδων εργαζομένων, η βία της αστυνομίας και των ΜΑΤ στο πλευρό της εργοδοσίας, οι επιθέσεις και οι τραυματισμοί, αλλά και οι προσαγωγές – συλλήψεις συνδικαλιστικών στελεχών όλο αυτό το διάστημα, αναδεικνύουν ότι ο σχεδιασμός εργοδοσίας – κυβέρνησης είναι το χτύπημα και η συντριβή του ίδιου του συνδικαλιστικού κινήματος, του οργανωμένου – μαχητικού αγώνα που βάζει μπροστά την υπεράσπιση των εργατικών δικαιωμάτων!

Οι απολύσεις των δύο εκλεγμένων Προέδρων βάζουν μπροστά σε όλους μας το καθήκον να αντιδράσουμε μαζικά – αποφασιστικά – αγωνιστικά και να ακυρώσουμε την καλοστημένη “επιχείρηση” που έχει δρομολογηθεί ώστε ένας εμβληματικός και δίκαιος αγώνας να οδηγηθεί στην ήττα.

Ο αγώνας και οι διεκδικήσεις των απεργών στην “Μαλαματίνα” πρέπει να γίνει υπόθεση όλης της εργατικής τάξης και των συνδικαλιστικών της οργανώσεων!

Επιβάλλεται να ξεδιπλωθεί άμεσα μία πολύμορφη αλληλεγγύη για να ναυαγήσουν τα σχέδια εργοδοσίας – κυβέρνησης.

Η ΠΕΝΕΝ έχει σταθεί όλο αυτό το διάστημα στο πλευρό των απεργών εκφράζοντας την πιο θερμή συμπαράσταση της.

Συνεχίζουμε και σήμερα την αλληλεγγύη μας και έμπρακτα θα στηρίξουμε τον αγώνα τους συνεισφέροντας και οικονομική βοήθεια στους απεργούς.

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.