.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Η ΠΕΝΕΝ για την Αλλαγή φρουράς στο ΥΕΝ


Αλλαγή φρουράς στο ΥΕΝ
Αυτός που υπέγραψε το νόμο – καρμανιόλα!

Σχόλιο της ΠΕΝΕΝ

«Ο δολοφόνος επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος»…

Η ΝΔ κέρδισε τις βουλευτικές εκλογές, ο Μητσοτάκης ορκίστηκε για άλλη μια θητεία Πρωθυπουργός και σήμερα το μεσημέρι γίνεται η ορκωμοσία των νέων Υπουργών…

Νέος Υπουργός Ναυτιλίας διορίστηκε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ο οποίος ως γνωστό είχε διατελέσει στην ίδια θέση για 1,5 χρόνο μεταξύ του 2013 και του 2015.

Δεν έχουμε καμία αυταπάτη για την πολιτική που θα ασκήσει η νέα κυβέρνηση καθώς επίσης και για αυτή στον χώρο της Ναυτιλίας.

Το επόμενο διάστημα θα ξεδιπλωθεί μια νέα αντιλαϊκή – αντεργατική ατζέντα με την μορφή μεταρρυθμίσεων η οποία θα είναι συνέχεια των προηγούμενων έχοντας στο επίκεντρο το χτύπημα των εργατικών δικαιωμάτων και την ενίσχυση των προνομίων του μεγάλου κεφαλαίου. Ο Μ. Βαρβιτσιώτης δηλώνει ακραιφνής οπαδός του δόγματος ανταγωνιστικότητα – κερδοφορία, των «διεθνών κρατούντων» καθώς και ένθερμος υποστηρικτής των εφοπλιστικών συμφερόντων, εντός και εκτός συνόρων.

Κατά συνέπεια ο Ναυτεργατικός μας κόσμος δεν έχει τίποτα το θετικό να περιμένει από την κυβέρνηση της ΝΔ.

Τα οξυμένα εργασιακά – κοινωνικοασφαλιστικά και άλλα συσσωρευμένα προβλήματα επιτάσσουν περισσότερο από ποτέ οι Ναυτεργάτες εν’ ενεργεία και Συνταξιούχοι να βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα προκειμένου οργανωμένα, συγκρατημένα και μαχητικά να δώσουν τον αγώνα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους!

Αυτό είναι το κάλεσμα της ΠΕΝΕΝ!

Σημειώνουμε ότι ανάμεσα στα κατορθώματα του Μ. Βαρβιτσιώτη στην διάρκεια της θητείας του ήταν ο νόμος – τερατούργημα (4150/2013) με τον οποίο έγινε σφαγή στην επάνδρωση και στην οργανική σύνθεση των Ε/Γ – Ο/Γ Ακτοπλοϊκών και διεθνών γραμμών των πλοίων!

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι μείωσε στο 50% την σύνθεση για την χειμερινή περίοδο στην Ακτοπλοΐα, ενώ για την Αδριατική αυτή έφθασε ακόμη και στο 70%!!

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.