.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Η Μαριάννα Τζιαντζή θα μιλήσει στην ERTopen


Ράδιο Παντιέρα«Αντίο στις αυλές των θαυμάτων», σήμερα στο «Ράδιο Παντιέρα»

Η ERTopen είναι εδώ και συνεχίζει!

Την Τετάρτη 28/12/2016, η εκπομπή «Ράδιο Παντιέρα» φιλοξενεί στο στούντιο της ERTopen την συγγραφέα και δημοσιογράφο Μαριάννα Τζιαντζή.

Με αφορμή το βιβλίο της «Αντίο στις αυλές των θαυμάτων», που εκδόθηκε πρόσφατα από τις εκδόσεις Καστανιώτη, θα συζητήσουμε με την ίδια την συγγραφέα και με τον εκπαιδευτικό και μουσικό Γιάννη – Ιόλαο Μανιάτη για τις μεταλλαγές στην ελληνική κοινωνία, τις πολλαπλές «αυλές των θαυμάτων» που χάνονται και τις νέες, ανεξερεύνητες αυλές που θα συνεχίσουν το θαύμα των ανθρώπων. Για τους παρόντες και τους απόντες του μυθιστορήματος, τους ορατούς και τους αόρατους. Για τις ιστορίες που έρχονται στο φως, στη διάρκεια ενός οδοιπορικού τριών παλιών φίλων που ξεκινούν στις 15/9/2001 από την Αθήνα για να πάνε στην Ελευσίνα, στην κηδεία του Στέλιου Καζαντζίδη.

Στη διάρκεια της εκπομπής θα παρέμβει τηλεφωνικά ο δημοσιογράφος Θανάσης Σκαμνάκης.

Η εκπομπή θα μεταδοθεί από το ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTopen το απόγευμα της Τετάρτης 28 Δεκέμβρη 2016, από τις 18.00 μέχρι τις 19.00.

Στην παρουσίαση, σήμερα θα είναι ο Νίκος Ξηρουδάκης.

H εκπομπή «Ράδιο Παντιέρα» μεταδίδεται από το ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTopen κάθε Τετάρτη απόγευμα, από τις 18.00 μέχρι τις 19.00 στους 106,7 στα fm στην Αττική, καθώς και μέσω του διαδικτυακού ραδιοφώνου της ertopen.com.

Το πρόγραμμα αναμεταδίδεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό του σωματείου Εργαζομένων Αλουμινίου στους 97,3, στη Βοιωτία, τη Φωκίδα, και την Βόρεια Πελοπόννησο. Από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Εργατικού Κέντρου της Εύβοιας στους 96,5 και στα Χανιά στους 1134 χιλιόκυκλους στα μεσαία.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 2
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.