.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Η Δ. Κουτσούμπα στον ΣΚΑΙ για την επίθεση των ΜΑΤ στην Αγ. Παρασκευή (Βίντεο)


 

Η Δέσποινα Κουτσούμπα  μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ σημείωσε ότι «υπάρχει μια βεντέτα του δημάρχου της Αγίας Παρασκευής με τους νέους που πηγαίνουν στην πλατεία πολύ πριν τον κορωνοϊό, γιατί έχει δηλώσει ο κύριο Ζορμπάς έχει δηλώσει ότι θέλει να διώξει τον κόσμο από την πλατεία για να βάλει τραπεζοκαθίσματα και πάρκινγ. Ο δήμαρχος που είναι και γιατρός όψιμα ενδιαφέρεται για την δημόσια υγεία όταν έλεγε ότι η θεία κοινωνία δεν μεταδίδει τον κορωνοϊό.

Ταυτόχρονα σημείωσε ότι «είναι απόλυτα φυσιολογικό οι άνθρωποι να βγαίνουν στις πλατείες και στα πάρκα, καθόλου φυσιολογικό δεν είναι να πέφτουν δακρυγόνα». Επίσης δήλωσε πως η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί σε κινητοποιήσεις για την υπεράσπιση των ελεύθερων χώρων.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 90.00% ( 10
Συμμετοχές )



3 σχόλια στο “Η Δ. Κουτσούμπα στον ΣΚΑΙ για την επίθεση των ΜΑΤ στην Αγ. Παρασκευή (Βίντεο)

  1. Ragnarok

    Χυδαία παπαγαλάκια δημοσιογράφου που πληρώνονται για να κάνουν τον αβανταδόρο της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ! Για ποιά δημοσιογραφία μιλάμε; ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ αν δείτε, συμπεριφέρονται και μιλάνε σαν εκπρόσωποι της ΝΔ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Εννοείται ότι πολύ καλά κάνουν τα παιδιά και πηγαίνουν στις πλατείες! Ο Δήμαρχος και ο ΣΚΑΙ θέλουν να γεμίσουν τραπςεζοκαθίσματα για να κονομάνε οι κολλητοί τους! Ουστ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  2. KiroiSenko

    Για άλλη μία φόρα η κ.Κουτσούμπα παρουσιάζει μια πολύ φτωχή επικοινωνιακά εικόνα. Φάσκει και αντιφάσκει, αδυνάτει να απαντήσει επί της ουσίας και χρησιμοποίει πολύ φτώχα επιχειρήματα τύπου ”να να το κάναν και οι ακροδεξιοί” σαν το παιδάκι που το πιάνουν στα πράσα. Το γεγόνος ότι της κάνουν σάφη πολέμο οι δημοσιογράφοι στο ΣΚΑΙ ειναί το λιγότερο αναμενόμενο, γνώριζε και η ίδια άλλωστε που πήγαινε. Η ανταπόκριση της σε αυτή την αναμενόμενη επίθεση ήταν τελείως ανεπαρκής και αυτό θα πρέπει να το σκεφτούν στον ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αν δηλαδή τέτοιες εμφανίσεις κάνουν κάλο ή κακό.

    Ασχέτως αν συμφώνεις η διαφωνείς με τις απόψεις τις ΑΝΤΑΡΣΥΑ υπάρχει ένα σαφέστατο έλλειμα στο ανθρώπινο δυναμικό που αναλαμβάνει το επικοινωνιακό κόμματι μέσω τηλεόρασης, με μοναδική εξαίρεση ίσως το κ.Μαρκέτο.

    Reply
    1. Κώστας

      Τα κανάλια (και τα ιδιωτικά) είναι δημόσιος λαικός πλούτος και πολύ καλά έκανε η Δέσποινα και πήγε και πολύ καλά στάθηκε

      Κώστας

      Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.