.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Η Διοίκηση του Δήμου Αγ. Βαρβάρας απαγορεύει την στάση εργασίας!


Αγωνιστικές Κινήσεις – Συσπειρώσεις στους ΟΤΑ:

….και ο πάτος, πάτο δεν έχει!!!

Λίγες μέρες μετά την κακοκαιρία που έπληξε τους περισσότερους Δήμους της Αθήνας, στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας φαίνεται ότι αυτό που έπεσε δεν ήταν χιόνι αλλά ΓΥΨΟΣ!!!! που έρχεται από το χουντικό παρελθόν.

Η διοίκηση του Δήμου με γραπτή εντολή του Αντιδημάρχου κ. Δημήτριου Σωτηρόπουλου, ενημέρωσε σήμερα 31/1/22 το προσωπικό των παιδικών σταθμών που επιθυμεί να συμμετέχει στην αυριανή 4ωρη στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ 1/2/22 για την ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ για την ΥΓΕΙΑ, ότι η στάση απαγορεύεται!!!!

Αναλαμβάνει προσωπικά ο κ. Μίχος και η διοίκηση του Δήμου Αγ. Βαρβάρας, πρώτη να εφαρμόσει το νόμο Χατζηδάκη που περικόπτει τις συνδικαλιστικές ελευθερίες των εργαζομένων ζητώντας προσωπικό ασφαλείας. Ο κ. Μίχος και η παρέα του, ουδόλως ενδιαφέρονται για την λειτουργία των παιδικών σταθμών του Δήμου καθώς κρατάει την αποκλειστικότητα Δημάρχου που δεν θέλει μόνιμο προσωπικό αφού έχει πάρει απόφαση για να ασκήσει έφεση στην πρωτόδικη απόφαση που μονιμοποιεί πάνω από 15 χρόνια 27 εργαζομένους σε κοινωνικές δομές (Παιδικούς σταθμούς, Βοήθεια στο Σπίτι, ΚΗΦΗ). Τέτοιο ενδιαφέρον !!

Το ίδιο ενδιαφέρον έδειξε ο κ. Μίχος και η παρέα του στις πρόσφατες εκλογές του σωματείου καθώς έκανε το παν για να το ελέγξει και αφού δεν τα κατάφερε, κάνει το παν για να το απαξιώσει.

Καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε τέτοιου είδους πρακτικές. Καλούμε όλους και όλες τις εργαζόμενες/νους να μην ψαρώσουν. Να υπερασπιστούν το δικαίωμά τους στην απεργία συμμετέχοντας μαζικά και αποφασιστικά στην στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ 1/2/22 για την ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ για την ΥΓΕΙΑ.

Καλούμε τα συνδικαλιστικά όργανα (σωματείο – ΠΟΕ ΟΤΑ – ΑΔΕΔΥ) να σταθούν στο ύψος των απαιτήσεων και να περιφρουρήσουν την απεργιακή κινητοποίηση για την ΥΓΕΙΑ.

Η απεργία είναι δικαίωμα των εργαζομένων που κατακτήθηκε με αγώνες και αίμα και δεν την χαρίζουμε σε κανέναν.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 85.00% ( 2
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.