.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Επιβλητική η συγκέντρωση στην Αγ. Παρασκευή (Βίντεο)


Η Πλατεία ήταν γεμάτη

Το μεσημέρι του Σαββάτου 13/0 πραγματοποιήθηκε μεγάλη συγκέντρωση στην Πλατεία της Αγίας Παρασκευής. Περίπου 1000 διαδηλωτές με μάσκες και αποστάσεις έστειλαν το μήνυμα Ως εδώ! ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή, στο πλαίσιο του καλέσματος συλλογικοτήτων της Αθήνας για συγκεντρώσεις στις πλατείες των γειτονιών (εδώ).

Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκε το περιφερειακό σχήμα Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική -Ανταρσία σε κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ, η νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση, η Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Αγίας Παρασκευής, η Ταξική Αντεπίθεση, το Ξεκίνημα, συλλογικότητες κ.ά.

Στο περιθώριο της συγκέντρωσης μίλησαν στην κάμερα της Παντιέρας:

Ο Κώστας Παπαδάκης, συνήγορος Πολιτικής Αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής και μέλος της Πρωτοβουλίας Δικηγόρων και Νομικών:

 

Ο Θάνος Ανδρίτσος, πρώην δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής με το «Φυσάει Κόντρα»:

 

Ο Τάσος Σπυρόπουλος, δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου με την Αριστερή Ριζοσπαστική Κίνηση «Εκτός των Τειχών». Έχοντας νωρίτερα το πρωί συμμετάσχει σε αντίστοιχη εκδήλωση στο Μαρούσι, συμμετείχε στηρίζοντας και την εκδήλωση της Αγίας Παρασκευής:

 

Η εκπαιδευτικός Μάγια Σταυροπούλου, μέλος του ΔΣ της ΔΟΕ:

 

 

Ο Χρήστος Βαλλιάνος, μέλος του “Φυσάει Κόντρα” και της Συνάντησης για μια αντικαπιταλιστική και Διεθνιστική Αριστερά:

 

 

Ο Γιάννης Παχάκης, μέλος της νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση:

 

 

Ο συνδικαλιστής Μανόλης Αθανασίου, μέλος του “Φυσάει Κόντρα”:

 

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, στιγμιότυπα από τη συγκέντρωση στην Πλατεία της Αγ. Παρασκευής, στη διάρκεια της οποίας μιλάει εκπρόσωπος του Φυσάει Κόντρα, ο Κώστας Παπαδάκης εκ μέρους της Πρωτοβουλίας Δικηγόρων και Νομικών για την απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα και ο Παναγιώτης Μαυροειδής εκ μέρους της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική:

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 78.00% ( 5
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.