.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


ΕΜΕΡ: Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον ελληνικό λαό


Ανακοίνωση αλληλεγγύης στον ελληνικό λαό από το Κόμμα Εργασίας της Τουρκίας (ΕΜΕΡ)

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο αριθμός των νεκρών στην πυρκαγιά που ξέσπασε γύρω απ’ την Αθήνα σε δασικές περιοχές ξεπέρασε τους 70. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας και τα συλλυπητήριά μας στους συγγενείς των θυμάτων και στον ελληνικό λαό.

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε την αμφιβολία του και τόνισε ότι είναι ύποπτο το γεγονός ότι ξέσπασε φωτιά σε Ανατολική και Δυτική Αττική ταυτόχρονα. Ξέρουμε τι σημαίνει αυτή η αμφιβολία εφόσον και στη χώρα μας αρκετές φορές γίναμε μάρτυρες σε εμπρηστικές πράξεις με σκοπό την αλλαγή χρήσης της δασικής έκτασης.

Το κάψιμο των δασών είναι ένας τρόπος να χρησιμοποιηθεί η δημόσια γη απ’ τους ιδιώτες και να τροφοδοτηθεί ο κλάδος της κατασκευής. Φαίνεται ότι αυτή η πραγματικότητα ισχύει και στην γειτονική χώρα την Ελλάδα και οι τάξεις που ωφελούνται από αυτή την κατάσταση δεν διστάζουν να προχωρούν σε τέτοιες πράξεις χωρίς καμία ενοχή ακόμα και αν κοστίζει ανθρώπινες ζωές.

Πιστεύουμε πως ο ελληνικός λαός θα τα καταφέρει κι αυτή τη φορά και θα υπενθυμίσει στον Πρωθυπουργό την ευθύνη που έχει και όχι μόνο να κάνει δηλώσεις. Ταυτόχρονα πιστεύουμε ότι θα διεκδικήσει την τιμωρία των υπευθύνων και την αποκατάσταση της δικαιοσύνης.

Εκφράζουμε ξανά τα συλλυπητήριά μας στον γειτονικό λαό.

Νουράι Σαντζάρ
Αντιπρόεδρος του Κόμματος Εργασίας (ΕΜΕΡ)

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 3
Συμμετοχές )



5 σχόλια στο “ΕΜΕΡ: Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον ελληνικό λαό

  1. Γρ. Γρ.

    Το’χουν χάσει εκεί στο EMEP? Ανακοίνωση έμμεσου “ξεπλύματος” του ΣΥΡΙΖΑ ή μου φαίνεται; Δηλαδή, σύμφωνα με το μήνυμα, ο Τσίπρας κατήγγειλε τους μεγαλοκαταπατητές και τους οικοπεδοφάγους ότι έβαλαν ταυτόχρονα φωτιά σε πολλά σημεία για να την κάνουν οικόπεδα; “Βουλωμένο γράμμα” (για να μην πω τίποτα χειρότερο) διαβάζει ο σ. Αντιπρόεδρος του EMEP!!!

    Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ που έχει στενές σχέσεις με το EMEP ασπάζεται, άραγε, τις εκτιμήσεις αυτές;

    Reply
    1. λαθραναγνώστης

      Καθόλου δεν σου φαίνεται. Το παραμυθάκι είναι ο καλός αριστερός πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από τη μιά και οι κακοί ιδιώτες από την άλλη.

      Reply
  2. Κ.Σ.

    Μπορείς να διαβάσεις τις θέσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ από τις ανακοινώσεις αντί ψάχνεις πίσω από τις λέξεις του αντιπροέδρου του ΕΜΕΠ. Αφού είσαι τόσο γάτος που ανακάλυψες ότι το ΕΜΕΠ στηρίζει τον Τσίπρα, πώς και δε διάβασες ότι η θέση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ;

    Αλλά άμα είσαι φτηνός, θα πετάξεις τη λάσπη σου όπου βρεθείς και όπου σταθείς.
    http://antarsya.gr/node/4952

    Reply
    1. Γρ. Γρ.

      Άσε ρε τους χαρακτηρισμούς και κοίτα να αναθεωρήσεις τους διεθνείς σου “συμμάχους”, που θα μας βγάλεις και τρελούς από πάνω… Μάτια έχουμε και διαβάζουμε… Όσο για την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, μη το παίζεις τόσο θιγμένος… έχετε τόση προϋπηρεσία “ουράς” στο ΣΥΡΙΖΑ που δικαιολογείται μια παραπάνω καχυποψία σε βάρος σας… Σόρυ, φίλε, έχετε δώσει δικαιώματα (και δεν ήταν ξημερώματα, μέρα μεσημέρι ήταν…)!

      Reply
  3. Κ.Σ.

    Με την αναθεώρηση δεν τα πάω καλά. Όσο για την προϋπηρεσία, ψάξε να δεις την προϋπηρεσία του πρωθυπουργού και των υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ στα ηγετικά κλιμάκια του ΚΚΕ.
    Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ είχε συνεπή εργατική θέση από την ίδρυση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στο κυβερνών κόμμα. Σας χαλάει το παραμύθι αλλά δεν πειράζει. Τόση λάσπη αντέχει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, θα αντέξει και αυτή των ψευτοεπαναστατών του πληκτρολογίου.

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.