.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Δηλώσεις του δικηγόρου του Βασίλη Δημάκη στην κινητοποίηση φοιτητικών συλλόγων (βίντεο)


 

Δείτε στο βίντεο του Μένουμε Ενεργοί δηλώσεις του Θανάση Καμπαγιάννη, δικηγόρου του Βασίλη Δημάκη, μετά την κινητοποίηση φοιτητικών συλλόγων για την ικανοποίηση των αιτημάτων του κρατούμενου, που κατέληξε σε συνάντηση του δικηγόρου και φοιτητών του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης με το Υπουργείο προστασίας του Πολίτη:

“Πιστεύω ότι έχουμε πραγματικά στείλει ένα μήνυμα ότι αυτή η αυθαιρεσία δεν πρόκειται να περάσει. Και θα ανοίξουμε και γενικά το ζήτημα των φυλακών και των κρατούμενων, γιατί για εμάς η υπόθεση του Βασίλη Δημάκη δεν είναι προσωπική υπόθεση. Είναι μια υπόθεση που έχει να κάνει με τον κάθε κρατούμενο, με το δικαίωμα του στην εκπαίδευση στον σωφρονισμό, στη ζωή. Και αυτό είναι κάτι που ο Βασίλης το συμβολίζει πραγματικά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.”

Στην κινητοποίηση, βρέθηκαν δεκάδες φοιτητές/τριες που φώναξαν «Ενάντια στο κράτος το εκδικητικό, θέλουμε τον Δημάκη στο Πολιτικό»!

 

Δηλώσεις του δικηγόρου του Βασίλη Δημάκη, μετά την κινητοποίηση φοιτητικών συλλόγων για την ικανοποίηση των αιτημάτων του κρατούμενου, που κατέληξε σε συνάντηση του δικηγόρου και φοιτητών του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης με το Υπουργείο προστασίας του Πολίτη:"Πιστεύω ότι έχουμε πραγματικά στείλει ένα μήνυμα ότι αυτή η αυθαιρεσία δεν πρόκειται να περάσει. Και θα ανοίξουμε και γενικά το ζήτημα των φυλακών και των κρατούμενων, γιατί για εμάς η υπόθεση του Βασίλη Δημάκη δεν είναι προσωπική υπόθεση. Είναι μια υπόθεση που έχει να κάνει με τον κάθε κρατούμενο, με το δικαίωμα του στην εκπαίδευση στον σωφρονισμό, στη ζωή. Και αυτό είναι κάτι που ο Βασίλης το συμβολίζει πραγματικά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο."✊Στην κινητοποίηση, βρέθηκαν δεκάδες φοιτητές/τριες που φώναξαν «Ενάντια στο κράτος το εκδικητικό, θέλουμε τον Δημάκη στο Πολιτικό»!#ΜένουμεΕνεργοί #Covid19Solidarity

Posted by Μένουμε Ενεργοί – υγεία, συλλογικότητα, αλληλεγγύη on Tuesday, May 12, 2020

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 5
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.