.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


“Δεν είναι αθώοι”. Να χώσουμε τους ναζί βαθιά στη φυλακή


 

7 Οκτώβρη στις 10:00 στο Εφετείο!

Στις 7 Οκτωβρίου θα εκδοθεί η απόφαση στην πολύκροτη δίκη της Χρυσής Αυγής, που κράτησε 5,5 ολόκληρα χρόνια.

Η στιγμή που αναμένει το μαζικό αντιφασιστικό κίνημα φτάνει και χρωματίζει πολύ πιο έντονα τις φετινές εκδηλώσεις στην επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, αλλά και όλη την πορεία μέχρι την απόφαση. Ένα πρώτο μήνυμα έδωσε η δυναμική αντιφασιστική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη το πρωί έξω από το Εφετείο Αθηνών, με τη Μάγδα Φύσσα να δίνει για άλλη μια φορά δυναμικό παρών. «Δεν είναι αθώοι» έγραφαν τα πανό και τα πλακάτ των διαδηλωτών, οι οποίοι φώναζαν αντιφασιστικά συνθήματα: «Είναι οργάνωση εγκληματική η Χρυσή Αυγή στη φυλακή».

Ταυτόχρονα το facebook τις τελευταίες ώρες έχει πλημμυρίσει με το σύνθημα «Δεν είναι αθώοι». Ο ένας μετά τον άλλον οι χρήστες του facebook προσθέτουν την στάμπα στην φωτογραφία του προφίλ τους το σηματάκι του «Δεν είναι αθώοι».

Την Παρασκευή 18 Σεπτέμβρη είναι η 7η επέτειος της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα από τον χρυσαυγίτη Γ. Ρουπακιά, ο οποίος παραμένει εδώ και χρόνια ελεύθερος στο σπίτι του, μέχρι την ανακοίνωση της ετυμηγορίας. Σε αυτό το πλαίσιο, η φετινή αντιφασιστική κινητοποίηση στο Κερατσίνι δεν θα είναι σαν τις άλλες. Πιο δυνατά από ποτέ θα αναδειχθεί το θέμα της καταδίκης του φασισμού και όλων των κατηγορουμένων της Χρυσής Αυγής.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 88.57% ( 7
Συμμετοχές )



Ένα σχόλιο στο ““Δεν είναι αθώοι”. Να χώσουμε τους ναζί βαθιά στη φυλακή

  1. ΠΕΤΡΟΣ ΤΣΙΓΚΡΗΣ ΜΕΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ.ΒΑΡΙΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ.

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.