.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Γλέντι έξω από το Μαξίμου χωρίς αποστάσεις, μάσκες ή γάντια!


 

[UPDATE] H Άλκηστις Πρωτοψάλτη φαίνεται να κατέβασε το βίντεο από τη σελίδα της. Μάλλον μετά το σάλο για το προκλητικό “πάρτι” που στήθηκε σε προφανή συνεννόηση με τον πρωθυπουργό, δημιουργήθηκαν θέματα…

Φανταζόμαστε ότι αυτό που συμβαίνει γύρω από τον πρωθυπουργό της χώρας (και τον δήμαρχο Αθηναίων) δεν είναι συνωστισμός. Συνωστισμός είναι η βόλτα σε έναν πεζόδρομο, οι αδήλωτοι εργαζόμενοι που πάνε στη δουλειά τους, όσοι διαμαρτύρονται ενάντια στην κυβέρνηση που απαγορεύει τη διαμαρτυρία αλλά νομοθετεί κανονικά, και φυσικά οι πρόσφυγες που πάνε να αγοράσουν δυο πράγματα από το σούπερ μάρκετ.

Σαράντα μέρες τώρα έχουν κοπεί πάνω από 50.000 πρόστιμα για παραβίαση των όρων περιορισμού της μετακίνησης, που αντιστοιχούν σε περίπου 7,7 εκατομμύρια ευρώ κι έξω από το Μαξίμου στήνεται πριβέ γλέντι χωρίς αποστάσεις, χωρίς μάσκες, χωρίς γάντια κι όλα φαίνονται κανονικά. Για τους υπόλοιπους πολίτες γιατί ισχύουν άλλα;;

Το “ντροπή” είναι πολύ λίγο…

Από την σελίδα #ΜένουμεΕνεργοί

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 78.00% ( 5
Συμμετοχές )



Ένα σχόλιο στο “Γλέντι έξω από το Μαξίμου χωρίς αποστάσεις, μάσκες ή γάντια!

  1. Πάνος

    Στη χουντα εβαζαν δημοτικά τραγουδια και εθνο-γιορτες στο ΣΤΑΔΙΟ. Και τοτε υπηρξαν υποτακτικοί στο καθεστώς, οπως και σήμερα, ολοι αυτοί οι κ’αλοι-τεχνες, προσδοκώντας σε νεες αρπαχτές.
    Ολοι μαζί και Μπακογιαννης και θειος Κουλης, αφου μας κρατάνε εγκλωβισμενους στα σπιτια, λογω του φοβου και του εκβιασμου των προστιμων 150-300 €, αυτοί φροντιζουν για μας.
    Με τις απολυσεις σε δεκαδες εργοστασια, τιςαπολυσεις στην υπηρεσια ασύλου, τα συσιτια Μπακογιανη για Πάσχα με 1 οδοντοπαστα, 6 κονσερβες τονο, 2 σακουλακια ζαχαρη κλπ.
    Φροντιζουν αυτοι ( η αγια οικογενεια), διασκορπιζοντας το δημοσιο χρήμα με τις εωλες αποφάσεις για τα voucher, το μοιρασμα εκατομ. ,με μυστηριες συμβασεις, εν μεσω ΚΟΡΟΝΩΙΟΥ στο Δημο.
    Το ξεπουλημα της ΔΕΗ, του περιβάλλοντος, των αντιδραστικων ανατροπων στην εκπαιδευση, την παραπερα συρρίκνωση της δημόσιας υγειας, την γενικευση των συσιτιων και των ανα 6μηνο δωρεων απο Δημαρχαιους-λησταρχους, μητροπολίτες και αλλα παράσιτα στηρίγματα του συστήματος.
    Να τους χαιρεταιη κα Αλκ. Πρωτοψαλτη και οι ομοιοι της.
    Μονο μη κανουν το λάθος να περασουν απο τις γειτονιες της πισω αυλης της Αθήνας, θα τους περιμένουμε.

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.