.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Βανδαλισμός περιπτέρου της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στον Χολαργό


Καταγγελία της Τ.Ε. Αγ. Παρασκευής – Χολαργού – Παπάγου

Για τον Βανδαλισμό Περιπτέρου της «Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική» (ΑΑΑ) στο Χολαργό από Φασίστες

«Προνομιακή» μεταχείριση στα φτωχά προπαγανδιστικά μέσα της ΑΑΑ φαίνεται πως επιφυλάσσουν οι σκοτεινοί κύκλοι του βαθέος παρακράτους, χέρι – χέρι με το Επιτελικό Κράτος Α(χ)ριστείας των παρατρεχάμενων «φασιστών με γραβάτα» του Μαξίμου (βλέπε Νόμος Βορίδη κλπ.).

Από μέρες φαίνεται, με περισσή θρασύτητα, ενοχλούνται από την παρουσία του Περιπτέρου της Περιφερειακής Κίνησης στην Πλατεία Δημοκρατίας του Χολαργού, μετά από επίσημη άδεια της οικείας δημοτικής αρχής.

Ενοχλούνται οι θρασύδειλοι μελανοχίτωνες των «μαγαζιών της (πολιτικής και όχι μόνο) νύχτας» από την παρουσία της μοναδικής φωνής που στοιχειώνει τα όνειρά τους, έτσι νύχτα (μεταξύ 5 και 6 Οκτώβρη, 2 μέρες πριν τις Δημοτικές – Περιφερειακές Εκλογές δηλαδή) επιφύλασσαν μία …ιδιαίτερη «περιποίηση» στο προαναφερόμενο Περίπτερο, βανδαλίζοντας το τραπεζάκι και τις αφίσες. Θέλουν – μέσα στο μόνιμο σκοτάδι στο οποίο κινούνται – να επιβάλουν σκοτάδι και σε μία ολόκληρη κοινωνία.

Ως τοπική ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αγίας Παρασκευής – Χολαργού – Παπάγου καταγγέλλουμε με τον πλέον απερίφραστο τρόπο παρόμοιες ενέργειες χυδαίου τραμπουκισμού, που αποκαλύπτουν και το …επίπεδο αυτών που τις διαπράττουν. Αποκαλύπτουν – την ίδια ώρα – και το φόβο αυτών των σκοτεινών τύπων, απέναντι στις πιο συνεπείς μορφές Αντίστασης στον Κοινωνικό Μεσαίωνα που – χέρι – χέρι με τις Κυβερνησάρες τους – θέλουν να επιβάλουν.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ το ΧΑΤΗΡΙ, στην ΑΤΤΙΚΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΖΩΗ!!! Δεν μας τρομοκρατούν – μας πεισμώνουν!!! Στον καθημερινό Αγώνα για Ψωμί – Παιδεία – Υγεία – Ελευθερία θα πάρουν κι αυτοί τις πληρωμένες απαντήσεις που τους οφείλουμε…

NO PASARAN (Δεν θα περάσουν)!!!

Στις 8 Οκτώβρη ψηφίζουμε – στηρίζουμε «Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική»

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.