.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Βίντεο από την 1η μέρα της 4ης Συνδιάσκεψης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ


Σημαντικό πολιτικό γεγονός για την αντικαπιταλιστική αριστερά και γενικότερα για τον κόσμο του αγώνα αποτέλεσε η 4η Συνδιάσκεψη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία το διήμερο Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Απρίλη 2018 στο κλειστό Γυμναστήριο Πυγμαχίας του Περιστερίου.

Η πολιτική απόφαση της συνδιάσκεψης υπερψηφίστηκε με 91% ενώ η απόφαση για το νέο οργανωτικό του μετώπου υπερψηφίστηκε με 86%.

Στο τέλος της διαδικασίας εκλέχτηκε το νέο Πανελλαδικό Συντονιστικό Όργανο (ΠΣΟ) και η νέα Κεντρική Συντονιστική Επιτροπή (ΚΣΕ) της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Όχι μόνο οι αποφάσεις αλλά και όλη η πολιτική διαδικασία της Συνδιάσκεψης, που διεξάχθηκε σε πολύ καλό κλίμα (σε σημειολογική αντίστιξη με τον τίτλο του τόπου διεξαγωγής της…), ανεβάζουν τον πήχη των προσδοκιών για το επόμενο διάστημα.

Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν στιγμιότυπα και ορισμένες από τις ομιλίες της πρώτης ημέρας, καθώς και χαιρετισμούς οργανώσεων.

Σε επόμενες αναρτήσεις θα ακολουθήσουν βίντεο από την Κυριακή 22 Απριλίου 2018, δεύτερη μέρα της Συνδιάσκεψης, καθώς και οι αποφάσεις της και η ανακοίνωση των μελών της νέας ΚΣΕ και του ΠΣΟ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε στη συνέχεια χαιρετισμούς προς την 4η Συνδιάσκεψη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ από τον Σταύρο Σκεύο, εκ μέρους της ΟΚΔΕ, τον Δημήτρη Στρατούλη, εκ μέρους της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑΕ), από τον ΓΓ του Εργατικού Επαναστατικού Κόμματος (ΕΕΚ), Σάββα Μιχαήλ, από τον Ανδρέα Πανουσόπουλο εκ μέρους της «Ένωσης των Δικαίων», από την Αθηνά Σκαμπά εκ μέρους των στελεχών που πρόσφατα αποχώρησαν από τη ΔΕΑ και εκφράζονται πολιτικά μέσω του ιστότοπου RedTopia, και από τον Μιχάλη Κατερίνη εκ μέρους της Ανασύνθεσης –ΟΝΡΑ.

 

 

 

 

 

 

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 87.14% ( 7
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.